Filmpje! Fleur Agema (PVV) vernielt minister Helder (VVD) totaal: 'Insinuaties?! Dat neemt u terug!'

Politiekokt 01 2022, 13:41
Tijdens het debat tussen Fleur Agema (PVV) en minister Conny Helder voor Langdurige Zorg (VVD) moest de minister uiteindelijk bakzeil halen omdat ze totaal onder de tafel wordt gepraat door de PVV'er. Het eindigde met een excuus van de minister én een smoesje: ze doet dit werk nog niet zo lang, dus sorry!
Helder beschuldigde Agema van "insinuaties." De PVV'er zou zich niet bij de feiten houden er maar wat in om ouwehoeren. Niet netjes. Ze gaf mensen daarmee de verkeerde indruk.
Maar er was een probleempje. Agema baseerde zich op het regeerakkoord én op de feiten. Daarom deed ze dan ook geen stap terug, maar ging ze nóg feller in de aanval.
Het gevolg? Minister Helder moest uiteindelijk schoorvoetend haar excuses maken. Want Agema had gelijk, en zij niet. En de term "insinuaties" was walgelijk.
(Artikel gaat verder onder de oproep ons te steunen in deze barre tijden)
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis, de energiecrisis, de inflatiecrisis ´én de koopkrachtcrisis heeft DDS het ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Dit is nog eens mooi. Kijk naar hoe Agema dit doet, met zo ontzettend veel passie. Die neemt geen blad voor de mond én laat zich niet zomaar even wegsturen. Niet door de waarnemend Kamervoorzitter en ook niet door de minister die in al haar arrogantie denkt haar weg te kunnen zetten als een halve wappie.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten