20220222 Fleur Agema 139

Fleur Agema fileert Ernst Kuipers: 'Het zorgakkoord is volgende stap naar nóg meer zorgafbraak'

Politieksep 18 2022, 12:00
Ernst Kuipers heeft heel trots een nieuw "zorgakkoord" aangekondigd. Alleen is Fleur Agema er bepaald niet van onder de indruk. Want, zegt de PVV'er, feitelijk komt dit akkoord gewoon neer op nóg meer zorgafbraak. En dat onder leiding van een arts!
Toen Ernst Kuipers minister van Volksgezondheid werd waren er een paar naïeve mensen die dachten dat dit inhield dat de zorg weer opgebouwd zou worden in ons land. Niets is minder waar gebleken. De man doet net zo hard zijn best de zorg te slopen als al zijn politieke voorgangers. En hij doet dat dan ook nog als 'arts.'
Nu kondigt Kuipers heel trots een nieuw "zorgakkoord" aan. Daar moeten we dan enorm van onder de indruk zijn:

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

"Met het tekenen van het #IntegraalZorgakkoord hebben we samen met verschillende zorgpartijen een belangrijke en bijzondere stap gezet om de grote uitdagingen waar de zorg voor staat het hoofd te bieden," aldus Kuipers. "Ik heb er het volste vertrouwen in dat we een nieuwe koers in kunnen slaan!"

Fleur Agema: "Zorgafbraak"

Jammer genoeg voor hem trapt ondertussen niemand daar nog in. PVV-Kamerlid Fleur Agema reageert dan ook meteen. 
"Mooie, gelikte filmpjes van gezellig bij elkaar zittende bestuurders helpen niet te maskeren dat dit #zorgakkoord de volgende stap naar nóg meer zorgafbraak is," aldus Agema. "Ouderen zitten zonder zorg beginnend dementerend ontredderd alleen thuis."
Vervolgens stelt ze de vraag aan Conny Helder, Minister voor Langdurige Zorg en Sport: "Hoe is dat liefdevol?"
(Artikel gaat verder onder de oproep ons te steunen in deze barre tijden)
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis, de energiecrisis, de inflatiecrisis ´én de koopkrachtcrisis heeft DDS het ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Het antwoord is natuurlijk dat het dat ook niet is... maar dat het kabinet ook helemaal niets heeft met dergelijke begrippen. Ze willen de zorg kapotmaken. Dat is het doel. Ze willen namelijk helemaal niet dat mensen oud en gezond worden. Oh nee. Mensen moeten zoveel mogelijk lijden, het volk moet het zo moeilijk mogelijk gemaakt worden om nog zorg te krijgen (want zorg kost geld).
Ondertussen krijgen 'vluchtelingen' alles wat hun hartje begeert.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten