frits bosch column

-Frits Bosch- 'Mijn ei van Columbusoplossing'

Opiniesep 18 2022, 10:30
Waarom is er zoveel weerzin tegen het woord ‘omvolking’? Het doet denken aan de eugenetica en het zuiver houden van ras. Ten onrechte, want omvolking draait om massa-immigratie wat op den duur tot desintegratie, tweespalt, vervreemding, racisme, criminaliteit en chaos leidt. We zien het in Zweden, in Nederland, In Frankrijk, in de VS, in het hele Westen.
De kreten ‘immigratie is van alle tijden’, ‘immigranten hebben dit land opgebouwd’ en ‘immigratie maakt ons sterker ‘ (Obama “we are a nation of immigrants” en Biden, “immigrants, it’s a gift”) zijn hypocriet. Degenen die dit zeggen wonen namelijk zelf in blanke wijken tussen ‘ons soort mensen’.
In de VS stuurt Florida governor Ron DeSantis migranten, straatarme Venezolanen, per vliegtuig naar het puur blanke Martha’s Vineyards, een eiland ten zuiden van Cape Cod, Massachusetts. Er wonen zeer rijke Democraten, waaronder de Obama’s in hun 12 miljoen dollar huis. Waarom woont zwarte Obama daar en niet in bijvoorbeeld Houston, Texas? Hij is toch dol op immigranten en verkettert ‘white folks’? Michelle Obama veracht toch ‘white flight’ zodra zwarten in de buurt komen wonen? Vreemd gedrag, voer voor psychologen.
De instroom van immigranten leidt tot protest van Democraten, fervent voorstanders van immigratie. Maar waarom, het maakt je toch sterker? Vang ze met een warm welkom op! ‘Practice what you preach’! De straten in Texas zijn vergeven van immigranten in tentjes en slaapzakken, geen sanitair, complete chaos. Greg Abott van Texas stuurt busladingen illegale immigranten door naar New York en Washington. Waarom zou alleen Texas de lasten moeten dragen? Dan kunnen Democraten in het noorden ook eens ervaren wat de lasten zijn.
Goed voorbeeld doet goed volgen. Waarom moeten allerlei dorpen in Nederland met dwang volgestouwd worden met immigranten: 175.000 in 2022 naar schatting. Waarom niet deze ‘gift’ ook aan anderen gegund die zo dol zijn op immigratie? Waarom niet 10.000 vluchtelingen in de Nassaulaan in Den Haag gedeponeerd voor de deur bij Sigrid Kaag en 20.000 vluchtelingen voor de deur bij Jesse Klaver? Hij meent toch dat “immigranten Nederland hebben opgebouwd”?
En natuurlijk gunnen we Leo Lucassen in Leiden ook het genoegen van de aanwezigheid van vluchtelingen: doe hem 20.000 voor zijn deur. Hij veracht toch iedere vorm van xenofobie? Geef dan het goeie voorbeeld Leo!
(Artikel gaat verder onder de oproep ons te steunen in deze barre tijden)
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis, de energiecrisis, de inflatiecrisis ´én de koopkrachtcrisis heeft DDS het ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Doe dan ook 20.000 vluchtelingen bij het rabiaat linkse NRC Handelsblad voor de deur in Amsterdam want ze zijn dol op hen. Mark Rutte mag er ook 20.000 hebben voor zijn deur in Den Haag, laissez faire! Doe Attje Kuiken ook maar 10.000, dan kan ze werken aan inclusie. Frans Timmermans mag er zeker 30.000 hebben. Het gaat hem om toch diversiteit? Voor deze prachtige gedachte mag hij dan ook een eigen bijdrage leveren. Dat mogen we hem niet onthouden.
Tenslotte: Louise Fresco, ex bestuursvoorzitter Wageningen universiteit, mag er 20.000 hebben. Ze vindt terecht dat we empatischer moeten zijn. Practice what you preach!
Immigratie is van alle tijden. We zijn het helemaal eens! Zijn we iemand vergeten? Laat het de DDS redactie weten. We gunnen vluchtelingen immers iedereen!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten