Filmpje! Héle partijkartel opent de aanval op Eerste Kamer-FVD'er Johan Dessing

Politiekokt 22 2022, 9:00
Het was bizar om te zien hoe álle andere partijen zich gedroegen tijdens de Algemene Politieke Beschouwingen in de Eerste Kamer. Want in plaats van het vuur aan de schenen te leggen van het kabinet besloot het hele partijkartel Johan Dessing van FVD systematisch aan te vallen. Keer op keer op keer. Natuurlijk was er niets aan te merken op zijn inhoudelijke verhaal. Daarom maakten ze alle aanvallen persoonlijk. Steeds weer.
Als je wilt weten wat er mis is in de Nederlandse politiek dan hoef je eigenlijk alleen maar even dit filmpje te kijken. Wat je daar ziet is hoe het héle partijkartel - van Mei Li Vos (PvdA) tot Paul Rosemoller (GroenLinks; de man die er mede voor zorgde dat Pim Fortuyn doodgeschoten kon worden) tot die dikke pad Henk Otten tot... nou ja, noem ze maar op - losging op Dessing. Dat is het Eerste Kamerlid van FVD.
Ze sprongen allemaal op om hem persoonlijk aan te vallen. Inhoudelijk konden ze niets zeggen van zijn verhaal en dus gooiden ze het over een andere boeg. Steeds weer werd op de man gespeeld:
De natuur van de aanvallen is natuurlijk al zielig genoeg, maar wat dit allemaal nog triester maakt is dat deze mensen geacht worden de regering te controleren. Ze zouden daar moeten zitten en deze felheid moeten inzetten om het kabinet het vuur aan de schenen te leggen. Maar dat doen ze allemaal totaal niet. Het enige moment dat er iets van passie in hen te bespeuren valt is als een FVD'er opstaat; iemand zonder macht, maar ook iemand met een totaal andere visie dan het heersende narratief van de globalistische elites.
(Artikel gaat verder onder de oproep onze App te downloaden) Goed nieuws! De Dagelijkse Standaard heeft tegenwoordig een eigen App! Download onze app voor Android of voor iPhone en blijf de hele dag op de hoogste van het laatste échte nieuws en de nieuwste hard rechtse opinies. En als je de app gedownload hebt, laat dan even een review achter alsjeblieft. Het betekent een hoop voor ons!
De 'oppositie' en de 'controlerende' taak van de Senaat én de Tweede Kamer is verworden tot één grote grap. De enigen die echt 'gecontroleerd' worden - en dat trouwens op oneerlijke, vieze, smerige wijze - zijn mensen die wél kritisch durven te zijn. En ja, dat betekent eigenlijk maar anderhalve partij: FVD en soms de PVV. Alle andere partijen werken met elkaar samen om FVD (en soms PVV) te fileren, te verzwakken, en te demoniseren... terwijl ze het kabinet totaal met rust laten.
Beschamend.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten