Filmpje! Jan Roos en Dennis Schouten: 'Nick en Simon liegen. Nick wil stoppen vanwege Simons wangedrag'

In de nieuwe aflevering van Roddelpraat komen Jan Roos en Dennis Schouten weer eens met een scoop. En wat voor één. Want volgens de heren liegen Nick Schilder én Simon Keizer. Die zeggen op tv heel lief dat ze allebei uit elkaar willen, maar dat klopt niet. Oh nee. Het is Níck die er een einde aan maakt omdat hij helemaal KLAAR is met het wangedrag van Simon. Welk wangedrag? Nou, ze sommen het op met drie woorden: drank, drugs, en vrouwen.

Het was hartstikke schattig om te zien. Nick en Simon reisden alle tv-programma's af om te vertellen dat ze als goede vrienden uit elkaar gaan. Er is geen ruzie, alles is hartstikke leuk. Het enige dingetje is dat ze gewoon solo door willen gaan. Ambities. Enzo.

Volgens Jan Roos en Dennis Schouten is dat je reinste onzin. Want, vertellen ze in de wekelijkse aflevering van hun show Roddelpraat, wat er echt is gebeurd, is veel minder leuk, lief en prettig. Simons wilde doorgaan als duo, maar Nick weigerde dat. Want Nick is he-le-maal klaar met het wangedrag van Simon, die blijkbaar nogal een drugsgebruiker, drankorgel, en vrouwenverslinder is.

"Het echte verhaal is dat Nick klaar is met alle drank, drugs en vreemdgaan nu die vader is," aldus bronnen uit Volendam tegen het Roddelpraat-duo. "Vooral tijdens het programma 'de zomer voorbij' gaan Jan en Simon helemaal los en neuken ze alles dat los en vast zit. Nick is er blijkbaar helemaal klaar mee."

Ze hebben meer mensen gesproken, aldus Schouten. Zijn conclusie is dat Simon helemaal "verslingerd" is "aan seks, drank en drugs." Dat zou hij dan samen doen met Jan Smit, want die zou er ook een rijk leven op nahouden.

Maar ja, "Nick is een nette huisvader geworden." Die wil een normaal, gezond gezinsleven en heeft helemaal geen zin meer al dat feesten. Maar Simontje weigert dat op te geven. En dus kregen de twee wel degelijk ruzie. Zo kwam het ten einde.

Want Simon doet dat niet alleen als hij alleen is, maar ook als Nick erbij is.

Waarom ze dan zo'n tv-tour doen? Omdat ze straks met een afscheidstour komen. Zo kunnen ze dus nog even snel flink cashen.

(Artikel gaat verder onder de oproep onze apps te downloaden)

Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!

Hier de hele aflevering van Roddelpraat van deze week:

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties