screen shot 2024 05 02 at 153540

Filmpje! Johan Dessing en Pepijn van Houwelingen: 'Lelystad Airport MOET open!'

Politiekmei 02, 17:00
Het mediakartel en het partijkartel doen er alles aan om te voorkomen dat Lelystad Airport kan uitgroeien tot een volwaardig vliegveld. Een vliegveld dat veel vluchten kan behandelen en dat de drukte bij Schiphol enigszins kan beperken. Een vliegveld dat met name voor het oosten en noorden van het land veel prettiger zal zijn om te gebruiken.
FVD'ers Johan Dessing en Pepijn van Houwelingen zijn op werkbezoek gegaan naar Lelystad Airport en komen na dat bezoek tot een heel andere conclusie dan de knettergekke woke-idioten van het kartel. Zij willen niet dat er minder vluchten komen, maar meer. En ja, dus ook meer actieve vliegvelden. Zoals Lelystad.
Als je naar de beelden kijkt van de twee FVD'ers is het eigenlijk bizar om te zien wat er gebeurt in Lelystad. Het is een volwaardige, mooie airport. Maar het staat leeg. Het vliegveld wordt totaal niet gebruikt. Alles is klaar... Het is helemaal af. De bagagebanden staan er, de vertrek- en aankomstbalies. Maar het is spookgebouw.
Geschifter dan dit wordt het niet. Dessing en Van Houwelingen vinden dat ook. En ja, nu ze er naartoe zijn gegaan zijn ook tot de conclusie gekomen dat Lelystad Airport gewoon in gebruik genomen moet worden. Dit gaat, denken zij, niet te zeer ten koste van Schiphol. Sterker nog, het zorgt economisch juist voor meer mogelijkheden en meer groei.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de knettergekke politieke beslissingen van het partijkartel. Onze economie wordt BEWUST opgeofferd aan de Woke- en klimaatagenda. Het is knetter! Vind jij dat ook? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en help ons te strijden voor méér welvaart - en mínder Woke!
Lelystad Airport wil beginnen met 10.000 vluchten. Dat zijn er niet veel. Maar het is wel een begin - en het is handig voor reizigers, het is geweldig voor de lokale economie, en het is ook nog eens het begin van iets dat uiteindelijk kan uitgroeien tot veel meer.
Interessant genoeg waren Dessing en Van Houwelingen voor het werkbezoek niet uitgesproken voorstander van Lelystad Airport. Sterker nog, ze waren heel erg kritisch. Liever, zeiden ze, wilden ze een vliegveld in de Noordzee.
Maar goed, nu ze Lelystad Airport bezocht hebben en met eigen ogen gezien hebben wat er staat, tja, dan kunnen ook zij alleen maar concluderen: tijd om dit vliegveld te gebruiken. En wel zo snel mogelijk.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten