amsterdam doden 6

Filmpje! Marion Koopmans dreigt Nederlanders: "Corona was niet de laatste pandemie!"

Politiekfeb 27 , 8:45
Marion Koopmans is vandaag naar voren geschoven door WNL Vandaag om mensen weer eens lekker bang te maken. Want, zegt ze, er komen heel veel nieuwe pandemieën aan! Bereid je er maar alvast op voor. "Dit is niet de laatste pandemie geweest!"
Het is om heel moe van te worden. Mevrouwtje Koopmans - die overigens betrokken was bij een opzichte poging om de theorie dat corona uit een Chinees lab kwam onder het tapijt te vegen - wil weer eens dat mensen bang zijn. Heel bang. Doodsbang.
"We moeten onszelf niet in slaap laten sussen," is de boodschap van "een groep virologen" volgens WNL. Vervolgens willen ze weten hoe groot "die dreiging van een nieuwe pandemie" daadwerkelijk is. Om het antwoord te horen hebben ze natuurlijk Koopmans uitgenodigd. Want zij wil altijd mensen paniek aanjagen, en dat is goed voor de kijkcijfers.
Ze stelde niet teleur. "Het is een reële kans, zei mevrouw de zeursnor. Maar het probleem is dat als je het erover hebt, dan zien mensen het als bangmakerij. Maar als viroloog kan ik wel zeggen, ja, dit is niet de laatste pandemie geweest. Dat weten we eigenlijk wel zeker. En dat betekent dus dat je daar ook serieus naar moet kijken."
Vervolgens kwam ze aanzetten met een verhaal "wat we geleerd hebben van corona." Is er iets positiefs te melden in dat opzicht? Neen. "We hebben geleerd dat we maar beperkt voorbereid zijn," aldus de professionele paniekkip. "En dat het lastig is om zo'n grote pandemie aan te kunnen, ook als maatschappij." Want de maatschappij was zo "gepolariseerd," dat vond zij maar niets.
Maar wacht eens even, is er ooit een moment geweest in de geschiedenis van de mensheid dat er af en toe geen pandemieën waren? Toen Marcus Aurelius keizer van Rome was werd zoveel als eenderde van de Romeinse bevolking weggevaagd door zo'n pandemie. De keizer zelf overleed er vrijwel zeker ook aan. De schade die die pandemie buiten het Romeinse Rijk deed moet ook groot zijn geweest, al hebben we daar geen cijfers van omdat die mensen wat minder geciviliseerd waren.
Wat we wél weten is dat die pandemie overal losging in dat Romeinse Rijk, niet alleen in Rome, maar in álle grote Romeinse steden, en zelfs in dorpen en aan de verre grenzen van het Rijk.
Later zagen we natuurlijk nog veel meer pandemieën die vreselijk waren, waaronder de befaamde pest in de Middeleeuwen en de Spaanse Griep in de 20e eeuw. Dat zijn de bekendste pandemieën, maar lang niet de enige. Er was altijd wel iets gaande. Niet zo gek, want virussen houden ervan los te gaan en zoveel mogelijk mensen te besmetten.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met deze gekkigheid! Houd toch óp met die bangmakerij. Pandemieën hebben er altijd bijgehoord, helaas. Denk jij daar net zo over? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en help ons een vuist te maken tegen de knettergekke politici en 'wetenschappers' die een mógelijke toekomstige pandemie willen gebruiken om onze vrijheden en rechten af te nemen!
Dat zo'n Koopmans nu net doet alsof het iets heel nieuws is dat we pandemieën zien en dat we banger moeten zijn dan ooit, is werkelijk wanstaltig. Onze voorouders hadden hier heel regelmatig mee te maken, en de pandemieën waar zij door getroffen werden waren vaak véél dodelijker dan de coronagriep. 
Gek dat Koopmans dat nooit vertelt he?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten