cia

Robert F. Kennedy Jr. ontmaskert Amerikaanse hypocrisie: 'CIA zette spionnencentra bij Oekraïense-Russische grens neer!'

Buitenlandfeb 27 , 9:44
Onafhankelijk presidentskandidaat in Amerika Robert F. Kennedy Jr. heeft op X hard uitgehaald naar de NAVO en de hypocrisie van die organisatie. Hij stelt namelijk vast dat de CIA al in 2014 spionnencentra zette bij de grens van Rusland-Oekraïne. Vervolgens komt hij met de heel terechte opmerking: zou Amerika het pikken als Rusland dit deed bij de Mexicaanse-Amerikaanse grens?
"De CIA begon met het neerzetten van spionnencentra langs de Russische grens, startende in 2014," aldus de zoon van RFK (sr.) en de neef van JFK. "Ik vraag me af hoe wij hadden gereageerd als Rusland of China spionnencentra bouwde bij de Amerikaanse/Mexicaanse grens."
"Met al hun informatieverzameling en nieuw getrainde agenten, konden ze het conflict tussen Oekraïne en Rusland niet de-escaleren," concludeert RFK daarop. "Sterker nog, het lijkt erop dat de CIA de zaken alleen maar erger heeft gemaakt."

The CIA was building spy bases in Ukraine along the Russian border starting in 2014. I wonder how we would respond if Russia or China built spy bases on the US/Mexico border. With all their information gathering and newly trained operatives, they couldn't wind down conflict…

Image
34.2K
Reply
Vervolgens linkt hij naar een artikel op de website van de New York Times. Die linkse krant bericht inderdaad dat dit is wat er gebeurd is. Dat de Amerikaanse CIA tien jaar geleden al dit soort activiteiten ontplooide. Activiteiten die natuurlijk een grote dreiging vormden voor Rusland. Dat land kan niet accepteren dat Amerika zich zo gedraagt in zijn achtertuin. Toch is dat wat Washington al jaren doet... en blijkbaar heeft Rusland dat. maar blind te accepteren.
Het is tekenend voor de hypocrisie van het Westen en dan met name van Amerika. Als Rusland of China dit in Mexico zou doen kun je er vergif op innemen dat Amerika in actie komt. In no time zou je daar dan oorlog hebben. Die spionnencentra zouden keihard van de kaart geveegd worden. Amerikaanse bommenwerpers zouden toeslaan, Tomahawks zouden in z'n duizenden neervallen, en Amerikaanse tanks en infanterie zouden door Mexicaanse velden en dorpen marcheren.
Maar om de één of andere reden moet Rusland dat maar accepteren.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten