Filmpje! Martin Bosma (PVV): 'D66-staatssecretaris Uslu kondigt haar vertrek al aan'

Filmpje! Martin Bosma (PVV): 'D66-staatssecretaris Uslu kondigt haar vertrek al aan'

Martin Bosma verbaasde zich in de Tweede Kamer erover dat staatssecretaris Gunay Uslu van Cultuur en Media onlangs zei dat ze "na het einde van dit kabinet weer gaat ondernemen." "Wat weet zij dat wij niet weten?" vroeg hij. Gaat de coalitie dan toch vallen? En denkt D66 dat de partij daarna niet meer mag meeregeren?

PVV'er Martin Bosma is in het debat altijd scherp, zo ook nu. Uslu had inderdaad gezegd dat ze bij de volgende regering niet terugkomt. Want dan gaat ze weer lekker 'ondernemen.' Ongetwijfeld heel groen en woke, en daarmee natuurlijk zwaar gesubsidieerd, maar toch.

En dus vroeg Bosma zich af: wat weet mevrouw Uslu dat de rest van de politiek officieel niet weet? Zijn de roddels die rondgaan over het einde van het kabinet dan toch correct? Is het gewoon game over?

(Tekst gaat verder onder deze oproep) Abonneer je op de gloednieuwe-nieuwsbrief van onze hoofdredacteur. Als je je gratis aanmeldt krijg je dagelijks een mooie column in je mail-doosje over een onderwerp dat we hier op DDS niet kunnen behandelen op die manier (vanwege Big Tech). En als je denkt, goh, ik wil hem wel steunen met een klein bedragje per maand (of per jaar), dan krijg je er meerdere artikelen per dag voor terug, plus podcasts en video's. What's there not to love?!

Bij D66 zijn ze natuurlijk wel waanzinnig, maar niet gek. Die zien wat er gebeurt: de coalitie staat op omvallen. En ja, als je naar de verkiezingsuitslagen kijkt van na 2021 - eerste de gemeenteraadsverkiezingen en nu de Provinciale Statenverkiezingen - zie je dat de kiezer ook he-le-maal klaar is met D66. Zelfs línkse kiezers vinden D66 apert, belachelijk, dictatoriaal, doorgeslagen-links.

Lees meer over:
D66 PVV Martin Bosma

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer