Lennard van Mil (Roze Leeuw): ''Paul van Meenen (D66) zorgt met zijn kritiek op ons meldpunt dat de positie van homo's achteruit gaat!"

Lennard van Mil (Roze Leeuw): ''Paul van Meenen (D66) zorgt met zijn kritiek op ons meldpunt dat de positie van homo's achteruit gaat!"

D66'er Paul van Meenen voelde zich gisteren geroepen om het meldpunt genderideologie van de Roze Leeuw te bekritiseren. Natuurlijk bijt de Roze Leeuw van zich af. Het blijft bijzonder dat D66 denkt te bepalen wat 'goed' is voor onze kinderen, seksuele voorlichting is het werk van de ouders en niet van een leraar. Zodra de politiek met de opvoeding van kinderen gaat bemoeien dan weet je dat je in een totalitaire samenleving terecht bent gekomen.

Met heel veel dedain reageerde Paul van Meenen (D66) op het meldpunt Genderideologie op Twitter: ''Beter plan: een meldpunt voor verwerpelijke meldpunten. Ook dit is weer bedoeld om het goede werk van leraren te ondermijnen. Heb je als ouder vragen? Stel ze dan aan de leraar die elke dag bezig is je kind zich goed te laten ontwikkelen en respectvol en weerbaar te zijn.'' Typisch weer een reactie van een D66'er die alles normaal wil maken wat niet normaal is. Een kind van 4 hoeft niet te vertellen wanneer hij aan zijn piemel zit. Als je dit een normale vraag vindt aan een kind dan ben je gewoon gestoord.

Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.

De Roze Leeuw vindt deze reactie van Paul van Meenen erg sneu. ''Wij vinden het jammer dat hij ons direct wegzet als fout, terwijl wij oprechte zorgen hebben die vele ouders in Nederland met ons delen. Maar niet alleen dat, ook om de positie van homo's maken wij ons grote zorgen. In plaats van op z'n minst naar deze zorgen te luisteren, stookt deze oud-leraar, waar je toch meer van zou mogen verwachten, leraren tegen ons op. Waarmee hij juist een onveiliger klimaat creëert voor mensen zoals wij. Een D66'er die er dus actief voor zorgt dat de positie van homo's achteruit gaat. Wat is zijn belang? Het is in elk geval niet progressief!'' zegt de voorzitter van de Roze Leeuw, Lennard van Mil.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer