whatsapp image 2023 02 23 at 174621

Lennard van Mil (Roze Leeuw): ''Paul van Meenen (D66) zorgt met zijn kritiek op ons meldpunt dat de positie van homo's achteruit gaat!"

Binnenlandmaa 23 2023, 10:00
D66'er Paul van Meenen voelde zich gisteren geroepen om het meldpunt genderideologie van de Roze Leeuw te bekritiseren. Natuurlijk bijt de Roze Leeuw van zich af. Het blijft bijzonder dat D66 denkt te bepalen wat 'goed' is voor onze kinderen, seksuele voorlichting is het werk van de ouders en niet van een leraar. Zodra de politiek met de opvoeding van kinderen gaat bemoeien dan weet je dat je in een totalitaire samenleving terecht bent gekomen. 

Beter plan: een meldpunt voor verwerpelijke meldpunten. Ook dit is weer bedoeld om het goede werk van leraren te ondermijnen. Heb je als ouder vragen? Stel ze dan aan de leraar die elke dag bezig is je kind zich goed te laten ontwikkelen en respectvol en weerbaar te zijn.

Stichting De Roze Leeuw 🇳🇱🦁
Stichting De Roze Leeuw 🇳🇱🦁
@stderozeleeuw

HET ''MELDPUNT GENDERIDEOLOGIE'' IS NU ONLINE! derozeleeuw.nl/meldpunt/ Dit meldpunt is door De Roze Leeuw opgericht omdat kinderen geconfronteerd worden met genderideologie. Om de strijd aan te kunnen gaan met de seksualisering van het kind op (extreem) jonge leeftijd, brengt De…

156
Reply
Met heel veel dedain reageerde Paul van Meenen (D66) op het meldpunt Genderideologie op Twitter: ''Beter plan: een meldpunt voor verwerpelijke meldpunten. Ook dit is weer bedoeld om het goede werk van leraren te ondermijnen. Heb je als ouder vragen? Stel ze dan aan de leraar die elke dag bezig is je kind zich goed te laten ontwikkelen en respectvol en weerbaar te zijn.'' Typisch weer een reactie van een D66'er die alles normaal wil maken wat niet normaal is. Een kind van 4 hoeft niet te vertellen wanneer hij aan zijn piemel zit. Als je dit een normale vraag vindt aan een kind dan ben je gewoon gestoord.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
De Roze Leeuw vindt deze reactie van Paul van Meenen erg sneu. ''Wij vinden het jammer dat hij ons direct wegzet als fout, terwijl wij oprechte zorgen hebben die vele ouders in Nederland met ons delen. Maar niet alleen dat, ook om de positie van homo's maken wij ons grote zorgen. In plaats van op z'n minst naar deze zorgen te luisteren, stookt deze oud-leraar, waar je toch meer van zou mogen verwachten, leraren tegen ons op. Waarmee hij juist een onveiliger klimaat creëert voor mensen zoals wij. Een D66'er die er dus actief voor zorgt dat de positie van homo's achteruit gaat. Wat is zijn belang? Het is in elk geval niet progressief!'' zegt de voorzitter van de Roze Leeuw, Lennard van Mil.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten