Filmpje! Martin Bosma (PVV) sloopt Woke-cultuur en D66, en verdedigt Tsjaikovski, Dostojevski en Stravinsky

Filmpje! Martin Bosma (PVV) sloopt Woke-cultuur en D66, en verdedigt Tsjaikovski, Dostojevski en Stravinsky

Politiekmaa 11, 14:07
In de Tweede Kamer slaagde PVV'er Martin Bosma erin om, in een kort tijdsbestek van 5 minuten, de NPO, de Woke-beweging én D66 keihard te slopen. Deze video moet iedereen even kijken. Het is werkelijk genieten geblazen.
D66 zorgt er willens en wetens voor dat alle kunstsubsidie in de Randstad belandt, en dan natuurlijk het liefst bij een rijke donateur de partij even een miljoentje gaf. Sommige provincies buiten de Randstad kunnen daarentegen met moeite een paar cent krijgen, of zelfs helemaal niet. De reden? Ze zouden niet "divers" genoeg zijn.
Dan is er ook nog de gekkigheid van modern Woke-links wat betreft Russen. Die worden nu overal geboycot. Want iemand benadelen op grond van zijn afkomst is héél erg... behalve als die persoon toevallig uit Rusland komt. Dan is het plots helemaal oké.
En daar is eigenlijk niets aan toe te voegen.
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten