de dagelijkse standaard tweede kamer 43 websize

Filmpje! Pepijn van Houwelingen dient motie in: 'Geen accijnsverhogingen op tabak!'

Politiekjan 26 , 19:00
FVD-Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen heeft zich vandaag uitgesproken tegen de achterlijke accijnsverhoging op tabak van afgelopen 1 januari. Hij wil dat die verhoging wordt teruggedraaid. En snel een beetje. Daarnaast wil hij dat een geplande nieuwe verhoging voor 1 april niet doorgaat.
De kartelpartijen zeggen dat ze willen dat mensen stoppen met roken. Want roken is heel ongezond. En zij hebben natuurlijk 'het beste voor' met de mensen in ons land. Daarom maken ze tabak zo duur dat uiteindelijk iedereen ermee ophoudt.
Natuurlijk is dat je reinste flauwekul. Als deze masochisten iets duidelijk hebben gemaakt de afgelopen 14 jaar, dan is het dat ze lak hebben aan ons volk. Kijk wat ze hebben gedaan met de Toeslagenaffaire, de eeuwige belastingverhogingen, de coronadictatuur, de afbraak van de zorg, de vernietiging van het onderwijs... en ga zo maar door.
Als deze figuranten érgens lak aan hebben, dan is het aan ons. Ons volk.
Daarom is het heel goed dat Pepijn van Houwelingen vandaag een motie heeft ingediend om de accijnsverhoging op tabak van afgelopen 1 januari terug te draaien. In zijn motie legt hij uit dat FVD het aan mensen zélf vindt om te beslissen wat ze doen. Hoe ze leven. Hoe gezond ze willen zijn. Niet aan de overheid.
Als gezegd komt daar dus nog eens bij dat het de misselijke mannen en vrouwen in het kartel helemaal niet uitmaakt hoe gezond of ongezond wij zijn. Zij vinden het alleen maar interessant om ons leven moeilijk en vooral zo duur mogelijk te maken.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS willen zijn we KLAAR met de nep-betutteling van de overheid. Wij willen dat Nederlanders zelf bepalen hoe ze leven. Dat is niet aan de machtsgeile narcisten in Den Haag. Denk jij daar net zo over? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en help ons die naargeestige vlerken elke dag aan te pakken!
Deze engnekken zijn helemaal niet bezig met de vraag hoe ze ons gezonder en gelukkiger kunnen maken. Ze willen meer, meer, meer macht en geld voor zichzelf en hun vrienden. Voor de rest hebben ze totaal lak aan ons.
Prima wat Van Houwelingen doet. Het is aan mensen zelf om te bepalen of ze willen roken of niet. Niet aan die psychopaten in Den Haag.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten