Filmpje! Thierry Baudet (FVD): 'Mensen moeten eindelijk inzien dat die Pipo de Clowns in het kabinet niet opkomen voor onze belangen'

Thierry Baudet kwam dinsdag langs bij Ongehoord Nieuws waar hij onder meer kreeg te horen dat uit een peiling blijkt dat maar liefst 97% van de ON-leden denkt dat het kabinet hen niet warm de winter gaat doorhelpen. Een vreselijke situatie natuurlijk, maar ook bemoedigend, aldus Baudet. Het wordt namelijk, zei hij, tijd dat mensen begrijpen dat "de Pipo de Clowns die zich minister mogen noemen" niet de belangen dienen van hardwerkende Nederlanders.

Toen de uitslag van de peiling bekend werd moesten de tafelgasten en presentatrices toch een beetje lachen. Zó overweldigend was de meerderheid namelijk die gewoon geen vertrouwen meer heeft in het kabinet:

Filmpje! Thierry Baudet (FVD): 'Mensen moeten eindelijk inzien dat die Pipo de Clowns in het kabinet niet opkomen voor onze belangen'

"Dit vind ik bemoedigend," reageerde Baudet daarop. "Dit is nou een peiling waarvan ik zeg, 'ja, het gaat de goede kant op met dit land.' Want mensen moeten gewoon inzien dat die Pipo's de Clown die ons land besturen, die zich minister mogen noemen, echt niet opkomen voor het belang van de miljoenen Nederlanders die het harde werk doen, die gezinnen hebben, die hun rekeningen moeten betalen."

"Zij zijn bezig," ging de FVD'er verder over de politici die hij dagelijks aan het werk ziet daar in Den Haag, "met internationale dromen, ze zijn bezig met abstracte klimaatdoelen en hun reisjes met privéjets naar Davos en Brussel en New York. Dat is hun mindset. Daar zijn ze mee bezig. Ze zijn helemaal niet meer met Nederland bezig."

(Artikel gaat verder onder de oproep ons te steunen in deze barre tijden)

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis, de energiecrisis, de inflatiecrisis ´én de koopkrachtcrisis heeft DDS het ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Zo is het natuurlijk maar net. Deze mensen zijn globalisten in hart en nieren. Nederland vinden ze alleen interessant in zoverre dat ons land ondergeschikt gemaakt kan worden aan het grote internationale project, ook wel de Great Reset genoemd of Agenda 2030 van de VN. Voor de rest boeit ons land hen niet eens beetje...

En ons volk? Dat laat het Haagse tuig al helemaal koud.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties