Fimpje! Marcel de Graaff (FVD) zet klimaatalarmisten en EU bureaucraten op hun plek

Politieksep 14 2023, 9:05
De nuchterheid en het gezonde verstand van Forum voor Democratie snijden door de mist van klimaatalarmisme en EU-overreach. In een recente videoboodschap zet FVD Europarlementariër Marcel de Graaff het gehele establishment op scherp, net op tijd voor de Tweede Kamerverkiezingen.
De videoboodschap opent met een rechtse directe naar wat De Graaff noemt "klimaatprediker" Frans Timmermans. Zonder een blad voor de mond te nemen, wijst De Graaff erop dat vele algemeen aanvaarde 'feiten' over klimaatverandering mogelijk niet zo zwart-wit zijn als de mainstream media en bepaalde politieke elites ons willen doen geloven. Is het poolijs echt aan het smelten? Is de zeespiegelstijging echt zo'n crisis? De Graaff daagt de gevestigde orde uit om verder te kijken dan hun neus lang is.
Een van de meest opvallende momenten in de video gaat over het controversiële stikstofbeleid. De Graaff maakt handig gebruik van recent onderzoek, uitgevoerd in opdracht van het Mesdag zuivelfonds, om te betogen dat de huidige stikstofpaniek wellicht op losse schroeven staat.
Maar de echte klapper komt wanneer hij zich richt op het Europees Parlement en hun recentelijk aangenomen "Single Market Emergency Act". De Graaff waarschuwt voor een sluipende machtsgreep, waarbij Brussel steeds meer de touwtjes in handen krijgt en de nationale soevereiniteit op de tocht zet. De vergelijking met de macht van het Amerikaanse Congres is zowel treffend als zorgwekkend.
De videoboodschap is een must-watch voor iedereen die genoeg heeft van het huidige narratief. De Graaff roept op tot waakzaamheid, vooral nu de verkiezingen eraan komen. Zoals hij het treffend stelt: "Alle sprookjes die worden verteld door Timmermans en de rest van klimaatgelovigen, leiden uiteindelijk naar armoede en minder vrijheid."
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we wél hard en uitgesproken. Daarom lees jij DDS graag... maar het betekent ook dat we afhankelijk zijn van jouw steun om DDS overeind te houden. Steun ons! Doneer aan DDS, via BackMe, en help ons altijd uitgesproken, gepassioneerd en fel te blijven.
Zijn afsluitende oproep is kristalhelder: "Stem Forum Voor Democratie!". Met deze video brengt De Graaff de discussie terug naar waar het hoort: feiten, soevereiniteit en de Nederlandse burger. De vraag is nu: zal Nederland luisteren?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten