frans timmermans

Frans Timmermans hoopt nog steeds de grootste te worden: "Groei PVV is de schuld van Yeşilgöz!"

Politieknov 12 2023, 14:00
Uit de recente peilingen van Maurice de Hond is duidelijk geworden dat de partij van Geert Wilders steeds dichter bij GL/PvdA kruipt, waardoor de hete adem van de PVV op de zenuwen werkt bij Frans Timmermans. Hij was vanochtend te gast bij WNL op Zondag en wierp een blik op de peilingen van Maurice de Hond. Daarin staat de PVV momenteel op 21 zetels, terwijl Timmermans' partij het met 24 zetels moet doen. De twee partijen naderen elkaar, en het is niet ondenkbaar, met allerlei mediaoptredens van Geert Wilders in het vooruitzicht, dat de PVV GL/PvdA voorbijstreeft.
Timmermans lijkt echter in een compleet andere wereld te leven, aangezien hij in de uitzending van WNL op Zondag nog duidelijk aangaf dat hij hoopt dat zijn partij de grootste wordt, wat inmiddels – gelukkig niet heel realistisch lijkt te zijn. Tevens gaf Timmermans aan dat hij alleen in het Torentje zal plaatsnemen wanneer zijn partij de grootste wordt. Timmermans is dus niet bereid om in een kabinet met NSC, waarvan Omtzigt zeer waarschijnlijk niet de premier zal zijn, de premier te worden!
De kans dat we Timmermans dus als minister-president krijgen, lijkt gelukkig ver weg. Timmermans schrijft de groei van de PVV toe aan Yeşilgöz, die volgens hem de deur openzet voor Wilders in een kabinet, waardoor Wilders het goed doet in de peilingen.
De PVV-leider schuift binnenkort aan bij de heren van VI, waarbij het niet ondenkbaar is dat die uitzending een kijkcijferrecord zal gaan breken, aangezien het vrij uniek is dat Wilders aanschuift bij een dergelijke talkshow. Dat betekent dat Timmermans, die als 'zwaargewicht' werd binnengehaald met het idee: "Die verkiezingen gaan we wel even winnen," straks zeer waarschijnlijk spijt heeft van de klus die hij is aangegaan.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten