TCE 20210415 024

FVD confronteert Hugo de Jonge met oude video over vaccinatiedwang: 'Niets zo onbetrouwbaar als een kartelpoliticus'

Politieksep 04 2021, 9:12
Forum voor Democratie (FVD) confronteert de op één na grootste leugenaar van dit kabinet, Hugo de Jonge, met een uitspraak die hij zélf gedaan heeft over vaccinatiedwang. Toen hem gevraagd werd over een mogelijke plicht om met QR-codes naar binnen te gaan, anders niet, zei hij "dat gaan we niet doen." Maar nu wil hij dat juist wél doen, en dan ook nog in horeca. "Niets zo onbetrouwbaar als een kartelpoliticus," concludeert FVD terecht.
De CDA-minister van Volksongezondheid flirt met het idee voor coronatoegangsbewijzen voor de horeca. Dit houdt dus in dat je straks vrijwel zeker alleen nog naar je favoriete café kan als je je om de dag laat testen óf gevaccineerd bent. QR-code laten zien, en dan mag je naar binnen om een biertje te drinken. Anders niet.
FVD is voor de duvel niet bang, en dus al helemaal niet voor een slap aftreksel als Hugo de Jonge. En dus confronteert de partij De Jonge met uitspraken die hij eerder zelf deed over het gebruik maken van QR-codes bij de horeca, en bij het creëren van een samenleving waarin je moet bewijzen gevaccineerd te zijn als je wilt meedoen aan het maatschappelijk leven.

"Dat gaan we niet doen"

"'Je komt er niet in zonder app,' dan is het stiekem toch verplichten," vroeg een journalist van EenVandaag (lijkt het, gezien het logo in beeld) een jaar geleden aan De Jonge. Zijn antwoord was volstrekt helder.
"Nee hoor. Nee. Dat gaan we namelijk niet doen. Sterker nog, ik denk dat we dat gewoon wettelijk onmogelijk moeten maken, dat het op die manier gebruikt kan worden."
"Daar gaat het kabinet voor liggen?" vroeg de journalist daarom voor de duidelijkheid.
"Ja, want vrijwillig is vrijwillig. Dus vrijwillig is niet stiekem alsnog verplicht maar dan via een andere route."
[video width="640" height="360" mp4="https://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2021/09/WvMX4MUqRCo6HqnP.mp4"][/video]

FVD confronteert Hugo de Jonge

Forum voor Democratie is, net als de horeca, woest op de nieuwe 'ideeën' van De Jonge over het dan toch maar wel invoeren van zo'n stiekeme verplichting. Daarom confronteert de partij hem met zijn eerdere uitspraken en voegt daar aan toe: "Er is niets zo onbetrouwbaar als een kartelpoliticus!"
Daarbij roept FVD ook iedereen op om de video in kwestie zoveel mogelijk te delen, zodat heel Nederland ziet dat De Jonge een vreselijke leugenaar is.
https://twitter.com/fvdemocratie/status/1433841802969239555
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Zo, die kan De Jonge in zijn jeweetwel steken! Wat een leugenaar is die man. Hij steekt Mark Rutte zo nog naar de kroon.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten