Den Haag 9 april 2021 gesprek informateur 01

FVD neemt het op voor tegenstanders Afghaanse immigratie: 'Wij staan aan de kant van de Nederlanders'

Politiekaug 25 2021, 21:00
Forum voor Democratie neemt het op voor Nederlanders die kritisch zijn op de Afghaanse immigratie. Kritiek op de immigratie lijkt namelijk niet gedoogd te worden in ons land, voor je het weet word je direct in het verdomhoekje geplaatst. FVD laat weten 'altijd de kant te kiezen van de Nederlanders'.
Forum voor Democratie hekelt het globalistische beleid van Nederland. Kabinetsleden zoals Sigrid Kaag lijken meer verbonden te zijn met mensen in Kaboel dan in Nederland zelf, aldus de partij. Terwijl kritiek op de immigratie van Afghanen méér dan terecht is. Het Nederlandse asielbeleid slaat namelijk helemaal nergens op. Ook voormalig GroenLinks-Kamerlid Zihni Özdil onderschrijft dit.
Het is namelijk vragen om problemen als je de demografie van een dorp in één klap verandert door er honderden asielzoekers te plaatsten. Uiteraard is het geweld van de mensen in Harskamp niet goed te praten, geweld en vernieling is natuurlijk nooit het antwoord. Maar waarom worden, te vaak, gigantische asielopvangcentra geplaatst in kleine dorpjes? De impact hiervan op de demografische verhouding is gigantisch. Terecht vraagt Özdil zich af waarom men zo'n groot centrum niet in een "Amsterdamse bakfietswijk" plaatst.
https://twitter.com/ZihniOzdil/status/1430544620283379721?ref_src=twsrc%5Etfw
FVD maakt duidelijk op Twitter wél op te komen voor mensen die zich niet gehoord voelen door het partijkartel. De partij snapt waar de woede en frustratie vandaan komt. Ons kabinet kijkt helaas door een globalistische bril waardoor het lokale aangelegenheden en problemen niet erkend.
https://twitter.com/fvdemocratie/status/1430528343666040839?ref_src=twsrc%5Etfw

FVD kritisch op immigratie

Dat Nederland zijn verantwoordelijkheid moet nemen in deze kwestie is logisch. Afghaanse tolken en andere medewerkers hebben Nederlanders jarenlang geholpen en bijgestaan, hun leven is op dit moment onzeker door het oprukken van de Taliban. Maar daar tegenover staat wel dat het kabinet op zijn minst goed moet nadenken over de gevolgen hiervan en over wat geschikte locaties zijn voor opvangcentra. Een dorp met enkele duizenden inwoners wordt demografisch gezien zwaar aangetast door de komst van een azc voor 1000 man. Zo'n klein dorp is ook alles behalve de logische plek.
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Zoals Özdil al schreef kan men ook overwegen om dit soort centra te plaatsen in de gegoede wijken van bakfietsrijders, of zoals PVV-leider Geert Wilders al opmerkte: 'kan het niet in de tuin van Kaag en haar grachtengordel-vriendjes?'
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten