fvd ondernemersdag 7

FVD slaat toe: Met een dynamische tour door Nederland!

Politieknov 16 2023, 13:00
Met alle respect voor traditie en patriottisme, maakt Forum voor Democratie (FVD) een krachtige entree. De partij, die niet bang is om tegengas te geven en op te komen voor de soevereine staat, laat met haar tour zien dat ze pal staat voor de belangen van de Nederlandse burgerij.

Wat een kracht! de kracht van verbinding. #StemFVD #SteunFVD Een week vol evenementen dankzij alle mensen die in de partij geloven. 🙏 mede mogelijk gemaakt door liefde voor Nederland, de Nederlandse inwoners, de Nederlands belastingbetaler. Nederland wilt #FVD zichtbaar in het…

Image
Image
Image
102
Reply
Hoog van de toren blazend, slaat FVD dus toe met haar boodschap van verbindende kracht. Ze versterkt haar eigen kernideeën, geïnspireerd door een liefde voor het vaderland en haar inwoners. Kijk aan, daar gaat ze: van Stad tot Mokum, van de kop van Noord tot de Limburgse klei, van Zeeland tot de Achterhoek! Deze beweging, deze tour, is een symbool van de kracht van vereniging en duidelijk een product van de passie die FVD heeft voor de Nederlander en haar nationale autonomie.
Thierry Baudet, de stuurman aan het roer, werkt onvermoeibaar om het ideaal van een autonome, soevereine natiestaat te promoten; een staat waar de belastingbetaler niet enkel als melkkoe dient, maar als de hoeksteen van de democratie wordt gezien. Het Forum, dat zich profileert als het enige echte alternatief voor het huidige politieke klimaat, lijkt aan een opmars bezig.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Met hun dynamische tour door het land onderstreept FVD haar engagement aan de burgers, het volk van Nederland, en hun toekomst. Deze toewijding wekt geen verwondering, maar bewondering, en de groeiende steun voor FVD komt dan ook niet uit de lucht vallen. Kijk aan! De leeuw is ontwaakt en de echo van zijn brul zal nog lang nagalmen in de Nederlandse politieke arena.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten