hh

D66 draait hardwerkende Hagenaars op voor geslachtswijziging!

Binnenlandnov 16 2023, 12:00
Den Haag wordt verwaarloosd door de huidige coalitie, volkomen doordrenkt met het woke virus. Hoog in de ivoren toren van het D66-raadslid Marije Mostert verwart men vrijheid met het plunderen van de overheidskas. Met een krankzinnige regelgeving heeft deze gemeente besloten om de kosten van een geslachtswijziging te dekken. Jawel, lieve belastingbetalers, de inwoners van Den Haag draaien op voor iemands persoonlijke keuze om van geslacht te veranderen. Want, waarom zou u uw verdiende geld zelf houden als het ook besteed kan worden aan iemands persoonlijke transitie?

De gemeente Den Haag gaat kosten voor geslachtswijziging vergoeden. Trans personen betalen hier nu honderden euro’s voor. De gemeente wil die drempel wegnemen. @mostert_marije: “Wie je ook bent, iedereen heeft het recht om zichzelf te zijn. Dat is echte vrijheid”

Image
Image
Image
11
Reply
D66, de partij die zelfs op lokaal niveau de verkeerde prioriteiten stelt, viert deze absurde beslissing. Mostert, het raadslid van deze dolgedraaide partij, waardeert het als een 'stap in de richting van echte vrijheid'. Echte vrijheid om de belastingbetaler uit te buiten, lijkt ze te bedoelen.

Gaat iedere leidinggevende die een horecaondernemer op z’n vergunning wil wijzigen (€57,60 per keer) ook gratis worden? Loopt voor veel Haagse ondernemers namelijk in de honderden euro’s per jaar.

D66 Den Haag
D66 Den Haag
@D66DenHaag

De gemeente Den Haag gaat kosten voor geslachtswijziging vergoeden. Trans personen betalen hier nu honderden euro’s voor. De gemeente wil die drempel wegnemen. @mostert_marije: “Wie je ook bent, iedereen heeft het recht om zichzelf te zijn. Dat is echte vrijheid”

Image
Image
Image
41
Reply
Met verdrietige spot wijst Raadslid Ralf Sluijs van Hart voor Den Haag op het bittere feit dat hardwerkende Haagse ondernemers nog steeds honderden euro's per jaar moeten ophoesten voor het wijzigen van vergunningen. Hier ligt de echte onrechtvaardigheid, de echte schande. Deze mensen zwoegen voor hun centen, ze houden de economie van de stad draaiende. Zij verdienen steun, geen straffen.
Terwijl echte problemen zoals armoede, werkloosheid en criminaliteit zich blijven opstapelen, mimeert de lokale overheid dat ze druk bezig is met de vraagstukken die er echt toe doen. Maar in werkelijkheid zijn ze bezig met niets anders dan ideologische show-off. Het is politiek theater op zijn best, en de hardwerkende Haagse burger betaalt er de prijs voor.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
De prioriteiten lijken volledig zoek te zijn in Den Haag. Met hun nieuwste zet heeft de gemeente niet alleen haar onbekwaamheid laten zien, maar ook haar compleet gebrek aan respect voor haar hardwerkende burgers. Het is duidelijk: voor deze coalitie gaat ideologie boven de belangen van haar burgers. Welkom in het nachtmerrie van het modern bestuur.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten