shutterstock 2274878891

De maffe fundamentalisten van BIJ1 op hun hysterische ergst: eisen het aftreden van 'linkse terreurgroep knuffelaar' Jan van Zanen!

Politiekokt 05 2023, 19:00
Dat de BIJ1 lui een paar flinke steken los hebben, wisten we al. Maar hun laatste actie slaat werkelijk alles. Alsof ze de realiteit compleet uit het oog verloren zijn! Trillend van woede eisen ze nu het aftreden van Jan van Zanen, de burgemeester van Den Haag. De reden? Hij zou te soft zijn met de milieuradicalen van Extinction Rebellion (XR).
“Elke dag dat hij de politie onnodig hard laat optreden tegen de activisten van XR, toont hij zijn ongeschiktheid als burgemeester aan. Genoeg is genoeg!" tarten de knettergekke BIJ1'ers op X (voorheen Twitter).
Hou toch op! Deze man, die elke dag de taak heeft om de orde te handhaven in een van de grootste steden van ons land, wordt nu afgebrand door een clubje getriggerde sneeuwvlokjes. Hoeveel onzinniger kan het? Van Zanen doet echt het minimale om de orde iets van te bewaren. Ja, de XR-terroristen worden elke dag weggehaald... maar dat gebeurt eigenlijk op bijzonder vriendelijke wijze, zonder grof geweld.
Terwijl deze 'activisten' niets anders doen dan vernielen en verstoren, klaagt BIJ1 bij hoge uitzondering dat ze niet liefdevol genoeg worden aangepakt. Wat moet er dan gebeuren? Ze lekker laten zitten en om het uur wat gratis koffie en koekjes langs brengen?
(Artikel gaat verder na deze oproep) Bij DDS zijn we net als jij KLAAR met de linkse terroristen van XR. Steun ons daarom! Doneer vandaag nog aan DDS en help ons elke dag weer de strijd aan te gaan met deze radicaal-linkse terreurgroep!
Dus nu wil BIJ1 Van Zanen weg hebben? Hilarisch! Maar goed, laat het ze maar proberen. Er is werkelijk geen enkele kans dat de BIJ1-gekkies hun zin krijgen. Van Zanen doet eerder te weinig, dan te veel - en iedereen weet het. Als hij nóg minder doet kan hij Den Haag net zo goed officieel aan XR géven.
Afijn, het is natuurlijk wel hilarisch om te zien hoe gestoord de BIJ1-koninkjes roepen dat het allemaal zo niet kan. De tranen rollen werkelijk over de wangen bij deze linkse gekken. Kan iemand ze een kalmeermiddeltje geven? Prozac wellicht?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten