rutte nieuwjaar

FVD vliegt er hard in: 'Kartelpolitici zijn verantwoordelijk voor ENORME geestelijke problemen van Nederlanders'

Politieksep 02 2021, 19:00
Nog nooit hadden Nederlanders met zoveel geestelijke problemen te kampen als nu. Forum voor Democratie vindt dit schandalig én wijst terecht de schuldige aan: de kartelpolitici die onze burgers kapot hebben gemaakt met hun dictatoriaal wanbeleid.

Psychische klachten

De ervaren psychische gezondheid van Nederlanders was nog nooit zo laag, aldus het CBS. Met name jongeren voelen zich vaak "somber," wat natuurlijk een eufemisme is voor "depressief." De reden laat zich raden? Het komt allemaal door het coronabeleid.
Verreweg de meeste problemen worden ervaren door 18- tot 25-jarigen. Maar liefst een kwart van deze jongeren, die juist het gevoel zouden moeten hebben dat ze de hele wereld aankunnen, voelde zich in het eerste deel van dit jaar depressief. Dat is niet alleen significant hoger dan normaal, maar zelfs 10 procentpunt hoger dan vórig jaar, toen de coronacrisis ook al gaande was.
Problemen waarmee gekampt worden zijn gevoelens van eenzaamheid, angst, somberheid en stress.

FVD wijst de schuldige aan: kartelpolitici

Forum voor Democratie heeft er geen enkele moeite mee om de schuldige aan te wijzen voor al die geestelijke problemen die mensen ervaren: kartelpolitici. "Meer dan een kwart van de Nederlanders tussen 18 en 25 jaar was in de eerste helft van 2021 psychisch ongezond," schrijft de partij op Twitter. "Met hun illegale #avondklok en #lockdowns zijn de kartelpolitici in Den Haag hier direct verantwoordelijk voor. Zij dragen een enorme schuld."
https://twitter.com/fvdemocratie/status/1433683362233864203

Psychopaten

Dit is natuurlijk honderd procent correct. Kartelpolitici als Mark Rutte en Hugo 'middelmatige clown' de Jonge zijn totaal onverantwoord bezig. En ja, dat geldt ook voor álle Haagse partijen die hun beleid gesteund hebben. Mensen - normale burgers - worden massaal de vernieling in geholpen. Van jonge studenten en scholieren tot ondernemers en zelfs bejaarden, die totaal vereenzamen. Hele horden Nederlanders zijn er vreselijk op achteruit gegaan en lijden echt. En dat komt allemaal door het bewust gekozen beleid van de Kartelianen.
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
We worden geregeerd door psychopaten. De vraag is: komen we nu eindelijk in verzet of laten we ons nóg meer de vernieling in helpen door deze Hannibal Lectors?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten