De tijd is gekomen voor ACTIE! Kom 5 september naar de vrijheid-demonstratie op De Dam

Aankomende zondag 5 september zal in Nederland de grootste anti-coronabeleid-demonstratie plaatsvinden van het afgelopen anderhalf jaar. De verwachting is dat maar liefst 100.000 mensen zullen komen opdagen. Hartstikke goed, want het is tijd voor actie. 

Het gaat helemaal de verkeerde kant op in Nederland – en ja, ook in de rest van de wereld. Onze vrijheden – de rechten waarmee we geboren zijn – bestaan niet meer. Er was een maandenlange lockdown. We worden tot allemaal dingen verplicht die eenvoudig totalitair van aard zijn. We gaan nu zelfs werken met QR-codes en vaccinatiepaspoorten… Minister Grapperhaus heeft het al over “lokale lockdowns” in de herfst en winter.

Als je dit een paar jaar geleden voorspeld had was je weggezet als een samenzweringsgek, een wappie. Maar nu wordt dit allemaal waarheid. Ons wordt een totalitaire ‘gezondheidsdictatuur’ (en klimaatdictatuur, dat komt er ook aan!) opgelegd. Als we ons daar niet luid en duidelijk tegen verzetten is 2021 het jaar waarin we definitief afscheid namen van onze rechten. En dat zonder dat er een schot gelost is. Alles in naam van de “gezondheid” en de “veiligheid.” Het is een grove schande.

Zoals Forum voor Democratie-kopman Thierry Baudet uitlegt in deze video is het nu écht tijd om iets te doen. De demonstratie van 5 september moet het kantelmoment van deze crisis worden; het moment waarop vrijheidsliefhebbers bij elkaar kwamen, en eindelijk écht in verzet kwamen tegen het dictatoriale wanbeleid van het kabinet.

Het is van het grootste belang dat deze demonstratie een succes wordt. Forum voor Democratie geeft aan op Telegram dat de partij verwacht dat er meer dan 100.000 mensen op af zullen komen. Dat is maar goed ook. Want de tijd voor grootschalig verzet tegen deze belachelijke, radicale, dictatoriale maatregelen is nú. Als we nú niets doen is het afgelopen.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

En nee, dan verdienen we ook niet beter. Want, zoals Benjamin Franklin eens zei, zij die bereid zijn hun vrijheid op te offeren voor een beetje veiligheid zijn beide niet waard.

Anders dan de grootste krant van Nederland die zich in een redactioneel commentaar dus hard maakt voor een vaccinatieplicht kiest de redactie van De Dagelijkse Standaard er juist voor om deze demonstratie te promoten. Kom op zondag 5 september naar de demonstratie op De Dam. Laat je stem horen!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

89 reacties

 1. Vrijedenkert

  Wel als anti-racisme demonstratie bestempelen want dan gelden er geen restricties en komt de burgemeester ook!

  1. Monty

   Wie gaat er 100.000 demonstranten tegenhouden?

  2. LifeBuddy

   Geweldig dat we als Volk ons weer eens een keertje kunnen uitspreken. Hopelijk blijven de knokploegen van groen,sLinks en de pvdknokploegen thuis.

   1. Albert Egbert

    Hopelijk blijven de knokploegen van groen,sLinks en de pvdknokploegen thuis.”

    Dat geldt overigens ook voor het extreem-rechtse gepeupel dat elke gelegenheid aangrijpt om stijf van de drûgs rottigheid met de politie te zoeken.

    1. Albert Egberts

     Wat inspireert jou, Egbert, om een nickname aan te maken die slechts tot doel heeft mij te stalken?

     1. usb3.0

      Als je dat niet begrijpt tamil dan Bennie gewoon écht een hele dom jongetje

     2. Albert Egbert

      De epigonische patjepeeër en trieste sukkel Albert Egberts bestaat het om zichzelf hebben wijsgemaakt dat hij de hele dag in andermans gewaad de sfeer kan lopen verzieken door reacties te plaatsen die zowel in vorm als in inhoud mijn bijdragen naar de kroon
      zouden moeten steken.

      Je zult zo’n wannabe maar in je schoonfamilie hebben rondlopen 🤮

     3. Poemien Noegien

      @Egbert: 🙂

 2. Albert Egbert

  “Forum voor Democratie geeft aan op Telegram dat de partij verwacht dat er meer dan 100.000 mensen op af zullen komen”

  Ongetwijfeld is Baudet er heilig van overtuigd dat zijn charismatische inborst meer dan voldoende is om een mensenmassa te mobiliseren die de massa-demonstratie tegen de plaatsing van de Amerikaanse kruisraketten in het begin van de jaren 80 in aantal ruim zal overtreffen.

  Misschien krijgt hij gelijk maar ik betwijfel.het.

  1. ElGuapo

   Je hebt gelijk!

 3. por favor no borres

  Aankomende zaterdag 5 september zal in Nederland de grootste anti-coronabeleid-demonstratie plaatsvinden van het afgelopen anderhalf jaar.

  Nog voor de demo heeft plaatsgevonden, weet DDS ism Baudet reeds dat het de grootste anti-coronabeleid-demonstratie.

  Forum van Donaties-logica.

  1. ElGuapo

   De bijdrage van de gepensioneerde discodel connaisseur vanuit el pozo de mierda.

 4. Mussi

  Iedereen die voor vrijheid is kom aub. Wie gelooft nog in rutte come on guys.lets get our freedom back. Iedereen weet diep in zijn hart dat dit niet deugd. We leven kort wie bepaalt dat nu voor je. Liever dood dan op zo een manier door gaan met het leven. Maar ga dood als man en niet als lafaard. Eigenlijk zou heel nederland 17miljoen mensen tot opstand moeten komen. Wij zijn toch voor vrijheid.

 5. vrijgezel42

  Het gaat om ZONDAG 5 september. Zaterdag is het de 4e.

  1. Monty

   Dan kan ik niet, ga naar Zandvoort.

 6. Albert Egberts

  Ik het het donkerbruine vermoeden dar er niet veel meer dan 1000 wappies zullen komen opdagen.

  1. ElGuapo

   Je vermoedens zijn altijd donkerbruin als je met je hoofd in de an*s van Kaag leeft.

   1. september

    Dit is weer de albert Egberts de andere met een S op het eind

  2. Cootje

   Donkerbruin is de kleur van Rob Jetten en Sydney Smeets , en misschien ook wel van onze gehandicapte mongool , maar zijn onderstel is naar de kloten , gevoelloos van af de rug dus er is niet veel meer dat werkt , hulpbehoevend tot de eerste graad krijg je in Nederland een persoonsgebonden budget , dan mag je zelf bekostigen wat je wel en niet laat doen , dus al 11 /15 jaar lang onder vele namen 365 dagen in het jaar elke dag hier op dit forum aanwezig , 14/15 uur hier zijn ongezouten meningen ventileren , zijn gelijk is heilig maar ongelijk staat niet in zijn woordenboek , wel twee keer op een dag op het potje gezet , is het nu 19 uur duurt zijn dagtaak nog 5/6 uur . Daarna wordt hij in bed gehesen

   1. Monty

    Ik begrijp hieruit dat Cootje ook één van de 100.000 demonstranten is die zaterdag 4 september komt demonstreren

    1. usb3.0

     Dit is een bewussie hé monty

 7. por favor no borres

  Met meer dan 100.000 mensen is het volgens Baudet de grootste demonstratie in de Nederlandse geschiedenis.

  Wederom blijkt de FvD flapdrol geen enkel historisch besef te hebben.

  De antikernwapendemonstratie van 29 oktober 1983 was een massabetoging in Den Haag tegen de stationering van kruisraketten in Nederland. Het was met 550.000 deelnemers de grootste demonstratie ooit in Nederland gehouden[1] De demonstratie werd georganiseerd door Komitee Kruisraketten Nee en was een vervolg op de antikernwapendemonstratie van 21 november 1981 in Amsterdam die 440.000 mensen op de been bracht.

  Voor de demonstratie werden naast extra treinen 3000 bussen ingezet waarbij demonstranten zich zowel verzamelden op het Malieveld als het Zuiderpark. Sprekers waren onder meer Joop den Uyl en prinses Irene.[2]

  1. ElGuapo

   De bijdrage van de gepensioneerde broodje open been liefhebber vanuit el manicomio.

  2. Cootje

   Toen had je al 550000 mafkezen , en die hebben kinderen gebaard , en die zijn bij GroenLinks en D66 terecht gekomen , gelukkig niet veel kunnen betekenen in de politiek , zo nazaat zwaar gehandicapt zit ergers op zolder , waarom Fransen protesten altijd succes opleveren is de uitvoering , dus liefdevolle protesten kan je met een button 1873 het beste in Amsterdam uitvoeren heerlijke onbekwame burgemeester die er alleen is voor een paar zwartjes en ongelofelijke minderheid ,

   1. Cootje

    Een

 8. Mar

  @Cootje

  Vertel eens, hoe krijgt u een rolstoelafhankelijke zwaar gehandicapte in hemelsnaam op een zolderkamer? Laat u elke dag de brandweer komen? Staat er een bouwlift voor of achter het huis?
  Heeft u een traplift ontworpen voor een zoldertrap?
  U kunt goudgeld verdienen als u hiervoor een suboiem idee heeft. Wellicht kunt u gelijk restaurants, cafés en winkels van dienst zijn.

  1. ElGuapo

   Dat zijn meer vragen voor kwakma die daar veel ervaring mee heeft.

  2. Albert Egberts

   Volgens andere tróllen woon ik in een kelder waar ik de ganse dag aan het masturberen ben.

   De verbeeldingskracht van sommige reaguurders op dit blog is groot.

   1. Magyar

    Terwijl algemeen bekend is dat je in een hoekhuis woont in de Laan van Poot in den Haag.

    1. usb3.0

     En tamil is een pedöseksuele mislukkeling

    2. Albert Egberts

     Laten we dan maar hopen dat dit hoekhuis zowel een kelder heeft als een zolderkamer, Magyar, anders krijgen we het verhaal niet rond.

     Heeft je stacaravan overigens horren? Ik las dat je in west Hongarije helemaal lek gestoken wordt door de muggen. Houd je het daar nog een beetje uit.

    3. Poemien Noegien

     @Magyar: Inderdaad, dat is alom bekend. Wat nog veel mooier is? De schlemiel wordt uitgerookt!

     🙂

   2. Cootje

    Je kan je nooit zelf bevredigen het hele onderzooitje is totaal verrot

  3. Cootje

   Je heb gelijk maar het zolderkamertje geeft de format van zijn gebrek aan , we zullen voortaan zeggen in zijn aangepaste woning , want hij is zo zwaar gehandicapt dat hij daar ook recht op heeft , maar jij lijkt mij een serieus type om alles letterlijk te nemen . Ik zou als ik jou was me meer verdiepen in de easy toy spulletjes die zijn minder zwaarmoedig

 9. Mar

  Dan istie uniek in Nederland.

 10. Mar

  Ga niet met de trein want die zit afgeladen met Zandvoort-gangers.

 11. Branzino

  Heeft iedereen het gehoord wat Baudet heeft begrepen? Corona-vaccinaties hebben “enorme bijwerkingen”. Er waren inderdaad enkele aandoenlijke pogingen om dit aannemelijk te maken. Maar het is nergens en nooit ook maar een heel klein beetje aannemelijk gemaakt. Maar, o.k., ik wil het niet helemaal uitsluiten. Er zijn hier vast mensen die bronnen kunnen noemen waar deze bewering onderbouwd wordt. Ik ben echt benieuwd.

  Verder is het misschien goed voor Baudet om te weten dat er geen 100.000 mensen op de Dam passen. Er kunnen, hoewel onwaarschijnlijk, natuurlijk wel 100.000 mensen op de demonstratie afkomen, maar die halen de Dam dan niet en blijven steken op de aanvoerwegen als Damrak, Damstraat, Paleisstraat en Rokin. Of ze worden teruggestuurd, omdat zoveel mensen een onveilige situatie creëren. Ook hier ben ik benieuwd naar.

  1. Branzino

   Ik ben trouwens wel benieuwd naar de verklaring, als er veel minder dan 100.000 mensen naar de Dam komen. Dat zegt dan toch wel iets, toch?

   1. Cootje

    Zal onze burgemeester van alle Amsterdammers nog een button 1873 opspelden .

   2. ElGuapo

    Zzzzzz

   3. Monty

    ”Ik ben trouwens wel benieuwd naar de verklaring, als er veel minder dan 100.000 mensen naar de Dam komen”

    -Kon niet komen moest werken.
    -Kon geen parkeerplaats vinden
    -Ga geen 60 euro parkeergeld betalen
    -Wist niet welke dag 5e of zaterdag
    -Had kaartje voor Formule 1
    -Kreeg geen vrij van mijn baas
    -Was bang voor de politie………..

  2. ElGuapo

   Blablablablabla pffffrrrttt….lijkt konty wel.

  3. Cootje

   Ze hebben een ijzersterke burgemeester die lost elke probleem op de juiste wijzen op. Ze is vaak ongelukkig in de uitvoeringen maar chaos kan ze makkelijk aan , dan is ze uiterst sterk met niets doen . Maar ik geloof ook niet dat er 500 mensen komen

   1. ElGuapo

    Sinds wanneer is Kaag burgemeester van Amsterdam geworden?

    1. Cootje

     Wie beweerd dat

     1. ElGuapo

      “Ze is vaak ongelukkig in de uitvoeringen maar chaos kan ze makkelijk aan , dan is ze uiterst sterk met niets doen .”

      Te snel gelezen😉

   2. usb3.0

    En waarom zou jij niet heen gaan dan?

    1. Monty

     Eindelijk hè usbtje.
     ‘ACTIE’ 100.000 demonstranten daar zal usbtje er natuurlijk 1 van zijn.
     Als dit niet het begin is van jou vrijheid.

     Wanneer ga je zaterdag 4 of zondag 5 september?

     1. ElGuapo

      Spettertjes van Konty.

   3. Monty

    ”’Maar ik geloof ook niet dat er 500 mensen komen’

    Wat is dit voor mentaliteit Cootje?
    Laat je Baudet zaterdag 5 september nu gewoon in zijn hemd staan.

    1. Cootje

     Hé mongooltje waar heb je mij ook kunnen betrappen dat ik een Baudet aanhanger bent , Hans Janmaat Pim Fortuyn en van het begin een Wilders fan , Baudet is een verhaal apart , maar wel een leuke luis in de pels , zoek jij het maar bij de traditionele partijen de christen komen hun misbruiken in de kerken niet meer te boven , de socialisten hebben hier en in geheel Europa een spoor van vernieling achtergelaten , en Rutte heeft in 10 jaar tijd het een narcotica laten worden waar ondermijning rechtsstaat niet meer te keren is , kan ook niet anders als je de banken 2000 € boete laat betalen en niemand individueel vervolgt . Dus mij zie je niet op de Dam , demonstreren heeft nog nooit iets geholpen , behalve in Frankrijk maar dat ligt aan de uitvoering er van

     1. Monty

      En dat is 1 die Baudet zaterdag in zijn hemd laat staan.

      Ben benieuwd hoeveel van de vaste reageerders je zullen volgen.

    2. september

     Het is zondag 5 september om 12 uur,staat bij F.V.D,dus 4 september is er niks,dan sta je alleen

 12. Mar

  @cootje

  Stephen Hawking was een Brits natuurkundige, kosmoloog en wiskundige.
  Stephen Hawking werd in 1964 gediagnosticeerd met ALS, een ongeneeslijke ziekte die de zenuwcellen aantast totdat het lichaam helemaal is verlamd. De gelauwerde natuurkundige bracht het grootste deel van zijn leven door in een rolstoel.
  Ook hij werd oud, voor zijn tijd, 67 jaar. Zijn IQ werd ingeschat tussen de 180 en 190.

  Denk dat u niet meer buiten komt en uw hersenen niet groter zijn dan een pinda. Begreep eerder dat u al flink op leeftijd bent, dus wellicht kunt u een ouderdomsziekte, die veel voorkomt bij ouderen, gebruiken als excuus voor uw platvloersheid.

  1. Cootje

   Ik ben platvloers , maar wat heeft Stephen Hawking die inderdaad en verschrikkelijk goed en hoog verstand had , hij had beter kunnen lopen , neu,ke,n uit eten en buiten de pot kunnen piesen wat een vergelijking 180 IQ en niet kunnen lopen , maar deze man had wel zinnige dingen , kan je van onze gehandicapte mongool niet zeggen , welk IQ hij ook heeft , als je hier al 11jaar onder vele namen je reacties geeft , elke minuut van de dag 365 dagen in een jaar 14/ 15 uur per dag , ben je niet alleen invalide ben je een mongool eerste klas , waar bij ik niet betwist dat hij een goed verstand heeft , maar verder alles verrot is bij hem , en verder heb ik niets met Hawking die terecht een zielig bestaan leed , zulke gekken moeten niet vrij rond lopen en dat kon hij ook niet , en met onze forum mongool is het niet veel beter , en zoek voor de verleiding de easy toy spulletjes eens op ,

   1. Albert Egberts

    “en verder heb ik niets met Hawking die terecht een zielig bestaan leed”

    🤮

    1. Cootje

     Een analfabeet had toch niet willen ruilen met dat intelligente wrak , en dat is met jou precies het zelfde . Hij was niet knap en niet lelijk hij was knap lelijk , mensen met zo hoog IQ hebben vaak geen waarden voor hun omgeving zijn ion zich zelf gekeerd , en dat zijn precies bij jou de symptomen

 13. Mar

  Ach cootje, wat zult u het zwaar krijgen als u ouder wordt en steeds minder kan. Uw leven wordt een hel. Uw grootste handicap is uw nauwe denkraam.
  U kijkt zeker niet naar de Paralympics. Te confronterend. Mensen met een handicap die blij zijn en vrolijk. Dat kan toch niet.

  1. Cootje

   Jij bent volgens mij ook een gehandicapt mongooltje , mensen mogen van mij blij wezen , maar als bewezen wordt dat een gehandicapte mongool zijn nog enige levenswerk is om alleen zijn tijd te voldoen op dit forum elke minuut elke dag 11 jaar 14/15 uur per dag , waarbij alleen zijn mening telt , dan ben je getraumatiseerd , eenzaam , ongelukkig , en is je redding de partij van KAAG , medische en ethische vraagstukken zijn hun specialisme , voltooid leven is een mooi uitgangspunt , met zo doelloos bestaan , en volgens mij ben je gewoon Egberts als gender ,want alleen hij komt met Hawking , en ik ben 73 en gezond dus zit over mij maar niet in , en als het je tijd is ga je , maar ik kijk nog niet uit naar het programma D66 , veel plezier met de easy toy spulletjes

   1. AIbert Egberts

    Ondanks zijn zeer gebrekkige Nederlands, ben ik het nu voor de verandering helemaal eens met Cootje.
    Mar, je bent een trieste vertoning.

 14. Monty

  ”De verwachting is dat maar liefst 100.000 mensen zullen komen opdagen.”

  Ben benieuwd hoeveel mensen Baudet zullen verraden.
  Want,
  ‘Als we nú niets doen is het afgelopen.’
  Toch?

  1. usb3.0

   monty gaat natuurlijk ook heen want die vindt dat het afgelopen moet zijn..

   1. Monty

    Nee ik ga niet, net als heelveel mensen niet zullen gaan.

    Maar usbtje zal Baudet natuurlijk niet verraden.
    Baudet neemt eindelijk initiatief om echt ‘ACTIE’ te ondernemen en dat zal usbtje natuurlijk niet aan zich voorbij laten gaan.

    Usbtje zal vooraan staan.

    1. usb3.0

     Logisch dat monty niet gaat, monty is immers een nsb-er en een landverrader

     1. Monty

      En met mij gaan heelveel mensen ook niet. Volgens usbtje allemaal nsb-ers.

      Maar wees blij dat wij gevaccineerden niet komen want we zijn toch een gevaar voor jullie niet gevaccineerden.

      Maar gaat usbtje eigenlijk wel?
      Ik denk dat usbtje ook niet gaat.
      Usbtje is een mannetje van veel woorden maar geen daden.
      Usbtje zal Baudet zaterdag veraden door net als mij ook niet te komen.
      Usbtje wordt een Judas.

  2. Poemien Noegien

   Linksfascisten hebben het veel te druk met het redden van de aarde.

 15. StemPzeweg

  Dit wordt duidelijk een wappie demonstratie dus ik zal niet verwachten dat het zo groot zal worden 😂

  1. AIbert Egberts

   Een zin afsluiten doe met een punt. Niet met een zogenaamde emotion, rode rotzak.

   1. StemPzeweg

    @Egberts
    Is alles in orde? Ik ben dit soort bijdrages niet van je gewend.

    1. Emma Louise

     AIbert Egberts is iemand anders dan Albert Egberts, StemPzeweg.

     Let op de tweede letter: hoofdletter i. Dat is de trøl die jou onheus bejegent.

    2. Albert Egberts

     Dat ben je inderdaad niet van me gewend, StemPzeweg en ik was ook niet degene die je onheus bejegende. AIbert Egberts is een zieke tról die een nickname heeft aangemaakt met als enige doel mij te stalken. Heel ziek en heel hinderlijk.

     1. usb3.0

      Nee tamil, jij bent de trõll hier, jij bent heel erg ziek in je hoofd, en iedereen weet wat ik bedoel als we het hebben over jouw geesteszieke gedachtegangen

    3. Poemien Noegien

     Aldus de kelderrukker en zijn altertje. Heerlijk te zien dat hij er niet meer aan te pas komt!

     🙂

 16. Albert Egbert

  Even opletten mensen. Er is maar één Albert Egbert, de andere nicks worden misbruikt door een paar trieste sukkels die er kennelijk hun dagbesteding van maken om serieuze deelnemers aan dit blog dwars te zitten.

  1. ElGaupo

   Inderdaad dit geklier met imitatie nicknames is ziek.

  2. Harry Haller2

   De perfecte persiflage door Albert Egbert getuigt van een intelligentie die niet iedere reaguurder gegeven is. Stijl, woordkeus en argumentatie laten een volmaakte performance zien van de tröl Egberts.

   Ik houd de vertolker op Rene van der Grijp: die heeft de perfecte manier gevonden om twijfel en verwarring te zaaien en Egberts onderuit te halen.

   Wie het ook is: bravo!

   1. Albert Egberts

    Haller vindt dit zieke getról heel erg leuk.

    Pijnlijk.

    1. usb3.0

     En terecht tamil, jij bent hier de zieke trôll, je geesteszieke gedachtegangen zijn zo verstoord dat je de realiteit niet kunt bevatten over hoe gestoord en geestesziek je echt bent.

    2. Poemien Noegien

     Heerlijk dat hij alleen nog maar wordt afgezeken!

     🙂

     1. usb3.0

      🥸

    3. Harry Haller2

     Albert Egberts, je hebt niet in de gaten dat je een onuitstaanbare vent bent die via dwingend en gelijkhebberig taalgebruik altijd punten wil scoren.

     Zolang je de essentie van deze zieke houding niet ziet, sta je alleen en word je afgemaakt. Probeer eens wat coulance, wat meer coöperatieve actie, wat meer inlevendheid, wat meer clementie. Het zal wonderen voor je doen.

     1. Poemien Noegien

      @Harry: Tegen beter weten in, en dat weet je! Het is ongeneeslijk en dat is het.

  3. Poemien Noegien

   BAM

   En dat zal doorzetten, het overgrote deel is de schlemiel meer dan zat.

   🙂

  4. september

   Dat had ik ook al eerder hier ontdekt en vermeld ,dus jij bent de echte. en de andere 2 niet Albert Egberts en AIbert Egberts.

 17. StemPzeweg

  Het is best zielig om een nickname van een ander te gebruiken om anderen onheus te bejegenen maar goed dat je dit aangeeft @Albert Egberts. Ik zal goed op de details letten en laat je vooral niet kisten door beruchte tróllen zoals usb 🙂

 18. Antihedo

  Wel heel slapjes hoor. Alleen maar tegen zijn en geen duidelijk alternatief bieden en daar ook de gevolgen van omschrijven. Desalniettemin wens ik de mensen op de dam veel plezier.

 19. Duckday

  En laten we gelijk een demonstratie tegen al die zogenaamde asielzoeker die in EEN nEDERLANDS paspoort hebben gekregen omdat ze hun land ontvlucht zijn maar NU GEWOON MET VAKANTIE DAAR ZIJN GEWEEST .De politiek is gewoon de wegkwijt huigelaars zijn ze Stop met dit beleid dit kabinet moet snel aftreden

 20. Albert Egberts

  Usb was weer heel actief vandaag.

  h*tps://videre.fail/wappie-jan-willem-van-asch-valt-ggd-medewerkers-lastig/

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.