5510259053 3d86ed246c o

FVD wil Nederlanders éérst bij toewijzen woningen: "De Adviesraad Migratie moet ontbonden worden"

Politiekokt 20 2022, 16:00
De walgelijke Adviesraad Migratie wil dat gelukszoekers uit het buitenland voorrang moeten krijgen bij het toewijzen van een woning. Dit terwijl onze eigen mensen jaren en nog eens jaren op een ellenlange wachtlijst moeten staan. Forum voor Democratie vindt dit volkomen onacceptabel.
In een nieuw rapport van de Adviesraad Migratie staat dat het kabinet zogenaamde 'statushouders' ('vluchtelingen' met een verblijfsvergunning) voor moet trekken bij het toewijzen van woningen. Die 'raad' is hoegenaamd onafhankelijk (maar natuurlijk bevolkt met D66'ers, GroenLinksers en PvdA'ers) en geeft het parlement én de regering 'adviezen' over immigratie. We hebben het wanbeleid van de afgelopen jaren - de hele asielcrisis - dus mede te danken aan deze figuren... die nu ook nog eens willen dat we niet alleen ons land afstaan aan honderdduizenden nieuwkomers, maar ook onze woningen.
Forum voor Democratie is hier logischerwijze woest over. De wooncrisis wordt hier immers alleen maar erger door, terwijl ook de asielcrisis nog een stapje erger wordt gemaakt; als die migranten weten dat ze allemaal een leuk huisje krijgen gaan ze hun neven in het Midden-Oosten en Afrika vertellen om ook te komen. Want ja, zo werkt het.
"Kappen met die onzin," aldus FVD over dit wanstaltige 'voorstel' van de Adviesraad Migratie. "Statushouders verdienen geen voorrang op een woning. Huizen moeten gaan naar onze eigen mensen, Nederlanders. De 'Adviesraad Migratie' zou zo snel mogelijk ontbonden moeten worden."
(Artikel gaat verder onder de oproep onze App te downloaden) Goed nieuws! De Dagelijkse Standaard heeft tegenwoordig een eigen App! Download onze app voor Android of voor iPhone en blijf de hele dag op de hoogste van het laatste échte nieuws en de nieuwste hard rechtse opinies. En als je de app gedownload hebt, laat dan even een review achter alsjeblieft. Het betekent een hoop voor ons!
Het is ongelooflijk om te zien dat dit soort 'adviesraden' steeds weer de voorkeur geven boven vreemdlingen - nieuwkomers, vaak avonturiers en gelukszoekers - terwijl onze eigen mensen en hun noden totaal genegeerd worden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten