Screen Shot 2022 05 19 at 193631

Geert Wilders: 'D66 is verantwoordelijk voor misdaden van kindermisbruikers als Donny M.'

Politiekjun 07 2022, 10:49
Geert Wilders is he-le-maal klaar met soft beleid voor kindermisbruikers. Hij reageert daarmee op het nieuws dat de man die verdacht wordt van betrokkenheid bij de dood van de 9-jarige Gino, Donny M., al eerder veroordeeld was voor misbruik van jonge kinderen. Maar dankzij ons achterlijke systeem kon hij toch weer op straat komen om nóg meer kinderen te misbruiken.
Twee dagen geleden werd bekend dat het OM gelooft dat Donny M. betrokken is bij de dood van Gino. Het jongetje van slechts negen jaar oud werd ontvoerd toen hij aan het logeren was bij zijn 32-jarige zus in Kerkrade. Uiteindelijk werd zijn lichaam gevonden bij een woning in Geleen. Vreselijk, natuurlijk.
Als Donny M. daarvoor verantwoordelijk is, is dat natuurlijk vreselijk. Maar wat het nog erger maakt is dat deze man al eens veroordeeld is voor kindermisbruik. Op 28 juni 2017 bedreigde hij twee jongetjes in Sittard. Vervolgens mishandelde hij hen en misbruikte hij in ieder geval één van de kereltjes. In Maastricht werd M. veroordeeld tot vijf maanden jeugddetentie en ‘klinische behandeling’ bij de Catamaran in Eindhoven.
De jonge kinderen werden door M. meegelokt waarna hij ze misbruikte. Het ging om ventjes van 10/11/12 jaar oud. Dit terwijl Donny toen dus al bijna volwassen was.

Geert Wilders: D66 heeft hier schuld aan

Zoals heel Nederland is ook Geert Wilders flink geschrokken van dit nieuws. Hij reageert op Twitter dan ook op de voor hem gebruikelijk felle wijze.
"D66 is hét probleem," schrijft Wilders. "Hun softe rechters die weigeren kindermisbruikers als Donny M. keihard te straffen. Hun wereldvreemde woke-parlementariërs die compleet de weg kwijt zijn. Hun leider Kaag die terroristen financierde."
"Wat zou Nederland veiliger zijn zonder D66!" stelt hij vervolgens om af te sluiten met de hashtag #wegmetd66.
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
Niet geheel verrassend kan D66-fractieleider Jan Paternotte de opmerking van Wilders niet waarderen:

Een kind is vermoord. Heel Nederland huilt. En iedereen wil dat de dader de hoogste straf krijgt. Dit intense verdriet misbruiken om op te hitsen. Met extreme en onzinnige verwijten. Wat waanzinnig, walgelijk laag.

Geert Wilders
Geert Wilders
@geertwilderspvv

D66 is hét probleem. Hun softe rechters die weigeren kindermisbruikers als Donny M. keihard te straffen. Hun wereldvreemde woke-parlementariërs die compleet de weg kwijt zijn. Hun leider Kaag die terroristen financierde. Wat zou Nederland veiliger zijn zonder D66! #wegmetd66

1.4K
Reply
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten