Screen Shot 2022 09 21 at 124910

Geert Wilders gaat alvast op campagne en brengt bezoek aan toekomstig 'gelukszoekers-centrum' in Bakel

Politiekokt 10 2022, 20:30
In het kielzog van de naderende verkiezingen (ja, die komen ogenschijnlijk eerder dan wellicht gedacht) brengt PVV-leider Geert Wilders dinsdagavond alvast een bezoekje aan het toekomstige 'asielzoekerscentrum' in het Noord-Brabantse Bakel. Wilders zegt de buurtbewoners te willen "steunen" in "hun verzet" tegenover de veelvoud aan toekomstige gelukszoekers.

"Morgenavond ga ik naar Bakel in Noord-Brabant waar de gemeente en het COA maar liefst 300 gelukszoekers willen plaatsen op het terrein van een zorginstelling en hospice. Waanzin. Ik zal de buurtbewoners op de inloopavond steunen in hun verzet hiertegen", aldus Wilders op Twitter.

Het is niet de eerste keer dat Wilders 'dreigende plekken' bezoekt om buurtbewoners een hart onder de riem te steken. Maar dat Wilders juist nu begint aan een nieuwe tour-de-jour geeft wel aan dat ook hij al druk bezig is met campagnevoeren voor de naderende verkiezingen. Want, laten we eerlijk zijn: Dat kan echt niet al te lang meer duren.  De kabinetten onder Rutte komen al jarenlang weg met alles wat ze gebruiken en misbruiken. Waarheden staan inmiddels in schril contrast tegenover de vele leugens. Doch, het door -inmiddels- velen "gewraakte kabinet Rutte IV" zal vermoedelijk geen lang leven meer beschoren zijn. 

Kleine kanttekening is natuurlijk wel dat we onze politieke oudgedienden vermoedelijk weer terug zullen zien bij grote bedrijven zoals Shell, Unilever, KLM, NS (hoi Wouter!) of simpelweg met een goedbetaalde functie voor de Europese Commissie.  Rutte heeft zijn boontjes allang gedopt, maar Wilders is de eerste die zijn campagne is begonnen. Binnenskamers uiteraard, dat kunnen we van Rutte en zijn gevolg niet zeggen. 

Morgenavond ga ik naar Bakel in Noord-Brabant waar de gemeente en het COA maar liefst 300 gelukzoekers willen plaatsen op het terrein van een zorginstelling en hospice. Waanzin. Ik zal de buurtbewoners op de inloopavond steunen in hun verzet hiertegen!

3.8K
Reply
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten