geert wilders pvv 9o1a6656

Geert Wilders gaat los op Mark Rutte: 'Hij maakt één groot AZC van Nederland!'

Politiekapr 15 2023, 10:45
PVV-leider Geert Wilders is helemaal klaar met alle valse beloftes van Mark Rutte. Want, zegt Wilders, Rutte geeft nu toe dat er niet "één groot, stoer pakket" komt "in antwoord op de problemen met migratie." Wat Wilders betreft is dit het zoveelste bewijs dat Rutte steevast (tijdens verkiezingscampagnes) liegt, om de kiezer daarna alsnog tot op het bot te beledigen.
De immigratiecijfers in Nederland lopen compleet uit de hand. We worden overweldigd door een tsunami aan 'asielzoekers.' En ja, in grote getallen mogen die 'asielzoekers' blijven. We hebben het dit jaar over iets van 75.000 nieuwe blijvers. Dat is een stad ter grootte van Gouda.
Geert Wilders vindt dit totaal onacceptabel. En wat dit allemaal nog veel erger maakt is, aldus de PVV-leider, dat Rutte hierover steevast liegt. Tijdens verkiezingscampagnes belooft hij dat er nu echt iets gaat gebeuren. Maar als de verkiezingen erop zitten en de uitslag binnen is, dan slikt hij die woorden in en, hop, gaat hij lekker door met waar hij mee bezig was.
Furieus vat Wilders de houding van Rutte samen: "Er komt géén groot, stoer pakket in antwoord op de problemen met migratie." Vervolgens zegt Wilders: "Leugens en valse beloftes dus voor de verkiezingen aan de kiezer en zijn eigen VVD-fractie."
"Hij houdt iedereen voor de gek," gaat Wilders verder, "en maakt van Nederland 1 groot AZC." Tenslotte sluit de PVV'er af met de retorische vraag: "Kunnen we die man niet impeachen." Dat laatste, impeachen, is het proces waarbij een Amerikaanse president afgezet kan worden door de Senaat en het Congres.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Dat Mark Rutte iedereen voor de gek heeft gehouden is natuurlijk ook te wijten aan kiezers zelf. Wilders heeft gelijk om boos te zijn... Maar eigenlijk zou hij ook boos moeten zijn met de paar kiezers die nog steeds in Ruttes verhalen en leugens trappen. De man is zó overduidelijk een leugenaar, als je dat nu nog steeds niet door hebt ben jíj́ het probleem.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten