Geert Wilders: "Russische olie boycotten is oerdom"

Geert Wilders: "Russische olie boycotten is oerdom"

Geert Wilders vindt het niet te verklaren dat het kabinet Russische olie wil boycotten, juist op het moment dat de inflatie enorm toeneemt en met name de energieprijzen significant gestegen zijn. Hij noemt zulke maatregelen "oerdom." En, trouwens, zegt hij, Rusland verkoopt die olie uiteindelijk toch wel - en dan ook nog voor een hogere prijs. Zijn conclusie is dat een kabinet als het onze in ieder ander land met "pek en veren" het land uitgejaagd zou worden.

PVV-leider Geert Wilders vindt het wanbeleid van het kabinet Rutte IV ongekend. Want, zegt hij, de problemen die Nederland teisteren zijn episch van aard, en het kabinet doet er niets aan om ze op te lossen. Sterker nog, het kabinet doet er juist alles aan - lijkt het - om de problemen te verérgeren.

"Gigantisch woningtekort, fors duurdere boodschappen, torenhoge benzine- en dieselprijs, tien procent inflatie, stijgende immigratie, dalende koopkracht, verschraalde zorg," vat Wilders de effecten van het beleid samen.

"In ieder ander land zou het kabinet met pek en veren het land worden uitgejaagd."

Russische olie

Vervolgens heeft Wilders ook nog iets te zeggen over de gestoorde beslissing van het kabinet om olie uit Rusland te boycotten.

"In zo'n situatie een olieboycot tegen Rusland afkondigen is oerdom," legt Wilders uit. "Het brengt onze economie nog meer in de problemen en de Russen verkopen hun olie toch wel elders, mogelijk zelfs tegen een hogere prijs, wat alleen maar meer geld oplevert voor hun foute oorlogsmachine."

Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!

Zo gek. Je gaat bijna denken dat ze een andere agenda hebben, he? Bijvoorbeeld: een Great Reset waar 'onafhankelijkheid van fossiele brandstoffen' een kernelement van is.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties