frans timmermans

Gekke Henkie Frans Timmermans viert feest: 'We vormen ook één lijst voor de Europese verkiezingen van 2024!'

Politiekdec 14 2023, 16:00
De demonische samenwerking tussen PvdA en GroenLinks gaat ook door in het nieuwe jaar. De partijen hebben aangekondigd dat ze in 2024 bij de Europese verkiezingen samen weer één lijst gaan vormen en zich gaan inzetten voor één programma. Frans Timmermans vindt dat helemaal geweldig en viert online al feest.
Dat Frans Timmermans een vervelende man is westen we al heel lang. Maar nu maakt hij het wel heel bont. Deze knettergekke groene mafketel viert namelijk feest op X omdat GroenLinks-PvdA ook bij de Europese verkiezingen van volgend jaar één blok vormen.
"Samen staan we sterker," begint Timmermans zijn totaal lege tweet. "Juíst nu is Verenigd Links in Europa nodig om de grote uitdagingen waar we voor staan het hoofd te bieden." Het gaat volgens hem dan vooral om "het uitsluitbeleid van extreem-rechts tot het aanpakken van de klimaatcrisis."
"Op naar een duurzame en rechtvaardige toekomst voor iedereen," kraait Timmermansje daarop.

Samen staan we sterker. Juíst nu is Verenigd Links in Europa nodig om de grote uitdagingen waar we voor staan het hoofd te bieden: van het uitsluitbeleid van extreem-rechts tot het aanpakken van de klimaatcrisis. Op naar een duurzame en rechtvaardige toekomst voor iedereen.

GroenLinks-PvdA
GroenLinks-PvdA
@gl_pvda

Een grote meerderheid van de GroenLinks-leden en de PvdA-leden hebben voor één gezamenlijke lijst en programma gestemd voor de Europese Verkiezingen die op 6 juni 2024 plaatsvinden. PvdA voor: 88,8% GroenLinks voor: 87,4%

Image
583
Reply
Natuurlijk is dit om doodmoe van te worden. 87% tot 88% van de GroenLinks-leden en PvdA-leden zijn voor verdere samenwerking tussen hun twee partijen. Daarom gaan ze samen de Europese Parlementsverkiezingen 2024 in.
Prima. Leuk. Maar waarom vormen ze dan niet gewoon officieel één partij? Ze gedragen zich nu als één partij. Waarom dan toch nog opereren als twee partijen terwijl ze dat politiek gezien eigenlijk al helemaal niet meer zijn?
Gaat het dan echt om de baantjes? Twee partijen betekent twee besturen betekent twee versies van commissies betekent twee... nou ja, van alles twee eigenlijk? Gaat het deze links 'idealisten' (LOL, kuch) daar echt alleen om?
Waarschijnlijk wel. Want zo rollen deze mensen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten