videoobrashhenie po slucayu dnya pogranicnika 7282023

Poetin: ''Oekraïne militair totaal uitschakelen!''

Buitenlanddec 14 2023, 17:00
In een toespraak vandaag benadrukte de Russische president Vladimir Poetin wederom de onwrikbare doelstellingen van zijn 'speciale militaire operatie' in Oekraïne: het land militair volledig uitschakelen en 'de nazi's' eruit verdrijven. Deze duidelijke woorden van Poetin werpen een nieuw licht op een conflict dat door het Westen vaak eenzijdig wordt weergegeven.
De strijd, die zijn oorsprong vindt in de gewelddadige machtswisseling in Kiev in 2014, is in de Westerse media vaak afgeschilderd als agressieve Russische inmenging. Echter, zoals Poetin en vele pro-Russische Oekraïners aangeven, was deze machtswisseling niets minder dan een door het Westen gesteunde staatsgreep, een zoveelste voorbeeld van de ongebreidelde Westerse inmenging in de geopolitieke aangelegenheden van andere landen.
Poetin's besluit om militair in te grijpen in februari 2022 werd door het Westen veroordeeld, maar in de ogen van velen was het een logische reactie op de voortdurende expansie van Westerse invloed aan de Russische grenzen. De Russische leider beweert dat de economie van zijn land de westerse sancties goed doorstaat, een teken dat Rusland niet zomaar op de knieën te dwingen is door het Westen.
Deze oorlog is meer dan een strijd om territorium; het is een strijd om de geopolitieke toekomst van de regio. Terwijl het Westen blijft aandringen op steun aan Oekraïne, zien we een afkalving van deze steun. Poetin's vastberadenheid om zijn doelstellingen te bereiken, ondanks de westerse druk, toont aan dat Rusland niet bereid is zich neer te leggen bij de geopolitieke spelletjes van het Westen.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we he-le-maal klaar met al die hypocriete mafketels van het partijkartel. Ze klagen maar over de 'Grondwet,' terwijl juist ZIJ de afgelopen jaren de grondrechten van Nederlanders op grote schaal hebben geschonden. Denk jij daar net zo over? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en help ons een vuist te maken tegen dat belachelijke kartel.
Dit conflict is een herinnering aan het gevaar van Westerse inmenging in de zaken van soevereine staten. Het is een waarschuwing dat nationale belangen en soevereiniteit niet lichtvaardig opzij geschoven kunnen worden in het schaakspel van de internationale politiek. Dit is echt een schaakspel tussen het conservatief nationalisme versus globalisme. Poetin toont zich hierin een groot schaakmeester.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten