shutterstock 1827636131

GroenLinks heeft zijn prioriteiten op orde: 'Heemskerk heeft een regenboogpad. Eindelijk!'

Politiekfeb 25 2022, 12:34
Bij GroenLinks zijn ze hartstikke verheugd vandaag. Want het plaatsje Heemskerk heeft een eigen regenboogpad. Dit vanwege LHBTIQSPOXZ'ers. Je ziet, die partij heeft zijn prioriteiten echt op orde.
Nederlanders kunnen hun energierekening niet betalen en zitten de hele dag in de kou. Oekraïne staat in de fik. En er zijn weer talloze 'immigranten' op weg naar Europa. Maar waar maken GroenLinksers zich druk over?
Juist: of er wel genoeg regenboogpaden worden aangelegd.
https://twitter.com/NevinOzutok/status/1497162412704870445
Dit is natuurlijk waar de Nederlandse politiek anno 2022 op neerkomt. Dit zijn de moderne "principes" die wij moeten uitdragen: het neerzetten van een regenboogpad om te bewijzen dat we Deugen. Je lost er verder geen enkel probleem mee op. Maar, jongens, het lijkt zo verdomde tolerant. En dat is het enige dat telt.
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Nou ja, dát, en natuurlijk het Grote Plan om de oude, conservatieve en culturele waarden van ons land voor eens en altijd af te schaffen. Want dat is natuurlijk waar al dat Deugen uiteindelijk écht toe dient.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten