Het grootste partijcongres in JAREN: bijna 4.000 man bij partijcongres FVD

Het grootste partijcongres in JAREN: bijna 4.000 man bij partijcongres FVD

Het partijcongres van Forum voor Democratie gooit hoge ogen op Twitter. En dat is niet zo gek. Het gaat namelijk om - veruit - het grootste partijcongres in jaren, van álle partijen in ons land. Er zijn bijna 4.000 (!) mensen bij. Dat zijn er tien keer meer dan gebruikelijk bij partijcongressen, inclusief bij congressen van de coalitiepartijen.

Er is vandaag veel te doen om een mogelijk partijverbod voor Forum voor Democratie. Het partijkartel is daar overduidelijk mee bezig. Zo bericht De Telegraaf dat een flink aantal fractievoorzitters heimelijk overleg met elkaar heeft gepleegd over de vraag: wat kan er gedaan worden om FVD aan te pakken?

Volg mij op Twitter.

Nou, iedereen die ook maar een beetje oplet kan vanaf nu weten dat elke aanval op FVD een directe aanval is op de democratie. Kijk maar naar deze foto's van het partijcongres van FVD:

Thierry Baudet op het partijcongres van FVD. Bron: FVD/Twitter
Thierry Baudet op het partijcongres van FVD. Bron: FVD/Twitter
Het partijcongres van FVD. Bron: FVD/Twitter
Het partijcongres van FVD. Bron: FVD/Twitter
Frederik Jansen en Thierry Baudet op het partijcongres van FVD. Bron: FVD/Twitter
Frederik Jansen en Thierry Baudet op het partijcongres van FVD. Bron: FVD/Twitter

Bij deze tweet zie je het verschil tussen het VVD-congres en het congres van FVD. En ja, dat verschil is ENORM. De ene partij leeft overduidelijk (FVD), terwijl de andere partij cultureel en sociaal gewoon op sterven na dood is (VVD):

Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.

Deze beelden zeggen werkelijk alles - en ze zeggen ook alles over de ware reden dat het partijkartel zo hard achter FVD aangaat. FVD is een enorme volksbeweging. Een partij die ontzettend gepassioneerd gesteund wordt door haar leden (en sympathisanten). De andere partijen kunnen alleen maar dromen van dit soort opkomstcijfers.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties