DDS Kamerleden 008

Thierry Baudet: 'Ze doen ALSOF wij de democratische rechtsstaat willen afbreken. QUATSCH!'

Politieknov 26 2022, 15:15
Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet is geheel terecht de confrontatie aangegaan met het wanstaltige partijkartel dat overduidelijk aanstuurt op een verbod van zijn partij. Het excuus dat daarvoor gegeven wordt is, zegt Baudet, "quatsch." Het is nep. Waar het ze dan echt om gaat? "De oppositie verbieden." Zo is het.
Het is tijd voor ons van rechts om onze rug te rechten en pal te staan voor onze principes. Vreedzaam, vriendelijk, met een glimlach voor onze medestanders - maar sterk, overtuigd, en principieel. Want ja, het partijkartel lijkt de aanval vol te openen op Forum voor Democratie (FVD), misschien wel de enige echte oppositionele partij van ons land.
Thierry Baudet heeft nu, net als Geert Wilders die dat eerder al deed, gereageerd op het nieuws dat een stel fractievoorzitters heimelijk met elkaar overlegd heeft over "maatregelen" die genomen kunnen worden tegen FVD. Geheel terecht stelt Baudet dat het 'argument' dat daarvoor gegeven wordt je reinste flauwekul is. Een excuus. Een onzinverhaal.
"Ze proberen ons te framen alsof wij de democratische rechtsstaat niet zouden respecteren," vat Baudet het narratief tegen FVD samen. "Volkomen quatsch natuurlijk. Ze willen gewoon de oppositie de mond snoeren. Kijk ook naar ON, policor op universiteiten, verwijdering van schilderijen en boeken, etc. Enge tijden."
Klopt... en eigenlijk gaan ze nóg een stap verder. Want niet alleen is dit excuus dat ze gebruiken onzinnig... het tegengestelde is écht aan de hand. Ze draaien werkelijk álles om. FVD wil de democratische rechtsstaat juist herstellen (omdat die zoveel schade is toegebracht door het kartel). Het partijkartel, daarentegen, heeft de democratische rechtsstaat de afgelopen jaren ernstig beschadigd (Toeslagenaffaire, coronadictatuur) en wil haar nu helemaal afschaffen (FVD partijverbod, boeren vernietigd). 
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Dit is hoe de bovenonsgestelden systematisch - steeds weer - hun plannen ontvouwen. Ze draaien álles om. We leven in een omgekeerde wereld. Censuur is vrijheid. Oorlog (Oekraïne) is vrede. Fascisme is democratie. Rechteloosheid is de rechtsstaat.
Het is eigenlijk bizar om mee te maken. Als je dit 10 jaar geleden had voorspeld had iedereen je voor gek versleten. Nu gebeurt het allemaal open en bloot - en krijgen we te horen dat we ons maar aan te passen hebben of anders.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten