shutterstock 1777703246

Hillel Neuer ontmaskert UNRWA in de Tweede Kamer: Een baken van helderheid tegen een duistere achtergrond

Politiekjun 21, 11:00
In een wereld vol bedrog en hypocrisie schittert Hillel Neuer als een baken van waarheid en gerechtigheid. Als Executive Director van United Nations Watch bezocht hij gisteren de Tweede Kamer om te spreken over zijn bevindingen met betrekking tot UNRWA (United Nations Relief and Works Agency). Neuer onthulde dat UNRWA betrokken was bij de pogrom van 7 oktober en dus bloed aan haar handen heeft. Zijn bezoek aan Den Haag werd echter gekenmerkt door aanvallen van verdedigers van UNRWA, maar deze pogingen slaagden er niet in zijn boodschap te ondermijnen.
Het extreemlinkse smaldeel in de Tweede Kamer probeerde Neuer te weerleggen met hun geperforeerde argumenten en holle proclamaties. Ze poogden hun bevooroordeelde oordelen als onpartijdige waarheden te presenteren, maar onder Neuer’s scherpe onderzoek ontrafelden deze dogma’s zich als façades gebouwd op wankele gronden. Terwijl partijen zoals GroenLinks-PvdA, Volt, D66, SP en PvdD vasthielden aan hun verwrongen interpretaties, doorbraken Neuer’s woorden hun schijn en legden de flagrante inconsistenties en morele dubbelzinnigheden bloot die daaronder schuilgaan.
Neuers welsprekendheid en onverzettelijke toewijding aan de principes van rechtvaardigheid stonden in schril contrast met de cynische en misleidende decreten van het extreemlinkse smaldeel. Zijn meedogenloze streven naar gerechtigheid en zijn vermogen om misvattingen te ontmantelen, zijn een bewijs van zijn ongeëvenaarde toewijding aan de zaak van de mensheid. Ondanks de weerstand vanuit de Tweede Kamer, bleef Neuer standvastig en bracht hij de waarheid aan het licht.

Before yesterday I never heard of @InesKostic from the Party of the Animals, but after she attacked me in the Parliament of the Netherlands (29:10 below)—for the crime of revealing that the head of UNRWA's teachers union in Lebanon is part of Hamas—she has now blocked me.

Image
Hillel Neuer
Hillel Neuer
@HillelNeuer

Today in The Hague I was attacked right from the start by UNRWA's apologists. But things didn't go quite as they planned. @stephanvbaarle @sarahdobbe @danielle_h_be @ineskostic

3.8K
Reply
Na zijn betoog in de Kamer, reageerde Neuer op Twitter over de aanvallen die hij ontving. "Vóór gisteren had ik nog nooit gehoord van @InesKostic van de Partij van de Dieren, maar nadat ze mij aanviel in het Nederlandse parlement – vanwege de misdaad te hebben onthuld dat het hoofd van de lerarenvakbond van de UNRWA in Libanon deel uitmaakt van Hamas – heeft ze mij nu geblokkeerd," schreef Neuer.
(Artikel gaat verder onder deze GRATIS aanbieding) Bij De Dagelijkse Standaard maken we ons EXTREME zorgen over de technocratische superstaat in Brussel. Onze vrienden van Cultuur onder Vuur hebben een schitterend boek geschreven over die EU. De titel? "EUSSR: Europa op de snelweg naar een superstaat." De EU is geen nieuwe Verenigde Staten van Amerika, maar een nieuwe Sovjet-Unie. Hoe dat zit legt Cultuur onder Vuur uit in dit geweldige werk. Bestel dit boek nu GRATIS bij Cultuur onder Vuur.
Het is duidelijk dat Hillel Neuer niet bang is om de harde waarheid te spreken, zelfs als dit betekent dat hij wordt aangevallen door degenen die hun ogen willen sluiten voor de realiteit. Zijn toewijding aan gerechtigheid en waarheid blijft onwankelbaar, en zijn optreden in de Tweede Kamer heeft opnieuw aangetoond dat de waarheid altijd zal zegevieren over bedrog en hypocrisie. Terwijl de wereld toekijkt, blijft Neuer strijden voor wat juist is, en zijn stem blijft een krachtige kracht tegen de morele ambiguïteit van onze tijd.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten