Hypocriete huichelaar Bergkamp doet 'aangifte wegens lekken' informatie over Arib

Hypocriete huichelaar Bergkamp doet 'aangifte wegens lekken' informatie over Arib

Politiekokt 02, 19:25
De hypocriete D66-huichelaar Vera Bergkamp heeft "aangifte van lekken" gedaan. Iemand - waarschijnlijk uit het presidium - lekte immers naar de pers dat er onderzoek werd gedaan naar de handel en wandel van Khadija Arib (PvdA). Nu die is opgestapt maakt Bergkamp er opeens werk van. Goh, zou ze door hebben dat haar eigen positie in het geding is?
In een normale democratie, met een werkend parlement, was Vera Bergkamp nooit Kamervoorzitter geworden. In een normale democratie, met een werkend parlement, was ze er vervolgens uitgegooid toen duidelijk werd dat ze haar positie gebruikte om het kabinet uit de wind te houden. En als ook dat toch op de één of andere reden niet gebeurd was, nou, dan was ze eruit gewerkt toen er een hetze begonnen werd tegen Khadija Arib, haar voorganger als Kamervoorzitter.
Helaas, Nederland is al heel lang geen normale democratie, met een werkend parlement meer. Den Haag - het partijkartel - heeft zelfs lak aan dat soort begrippen... en natuurlijk al helemaal aan de mening van de gewone Nederlander.
Daarom maakt Bergkamp vandaag niet bekend dat ze opstapt maar dat ze aangifte doet wegens lekken. Want jongens toch, mevrouw de D66'er vindt het opeens héél erg dat er informatie gelekt is over Arib. Namelijk dat het presidium, met mevrouw de D66'er aan het hoofd, besloten heeft een volkomen illegaal onderzoek te verrichten naar de handel en wandel van Arib toen zij nog voorzitter was. Dat is dus al anderhalf jaar geleden. 
Maar opeens moest dat onderzoek er komen - omdat een paar laffe D66-ambtenaren een huilbrief schreven toen bekend werd dat Arib leiding ging geven aan de commissie die de parlementaire enquete naar het coronabeleid van het kabinet moet onderzoeken.
(Artikel gaat verder onder de oproep ons te steunen in deze barre tijden)
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis, de energiecrisis, de inflatiecrisis ´én de koopkrachtcrisis heeft DDS het ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Goh. Wat toevallig. En dat terwijl Arib intern in Den Haag bekendstaat als een critica van dat beleid... en als een dame die (mogelijk: er wordt op Twitter over gesproken) niet eens gevaccineerd is. 
Bergkamp kan die aangifte wel achterwege laten. Het onderzoek levert toch niets op. De lekker komt ermee weg. En dat is niet zo gek, want het lek zit natuurlijk in het presidium zelf. Bij D66.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten