Schokkend! Terwijl Nederlanders verpieteren delen 'vluchtelingen' filmpjes: 'Kom naar hier! Luxe schepen, eten, alles!'

Schokkend! Terwijl Nederlanders verpieteren delen 'vluchtelingen' filmpjes: 'Kom naar hier! Luxe schepen, eten, alles!'

Het is te walgelijk voor woorden, maar zogenaamde 'vluchtelingen' maken foto's en filmpjes van de luxeboot waarop ze worden opgevangen, en delen die vervolgens met hun volgers uit eigen land met de oproep vooral ook naar Nederland te komen. Want hier zullen ze het beter krijgen dan ze zich kunnen voorstellen. Ondertussen worden Nederlanders aan de bedelstaf gebracht door dit kabinet.

Dit soort beelden zijn ronduit walgelijk om te zien: beelden gemaakt door zogenaamde 'vluchtelingen' die opgevangen worden op luxeschepen en vervolgens opscheppen hoe geweldig ze het hebben. Je ziet alle luxe ter wereld in de beelden, inclusief heerlijke (gratis) open buffetten, etc.

Och kijk wat hebben ze het goed zeg:

En kijk hoe deze 'arme vluchteling' van zijn leven geniet:

Geert Wilders heeft een andere video gevonden en is witheet van woede. "Alles gratis voor asielzoekers," schrijft hij op Twitter. "Lekker warm eten, verwarming, zorg. Allemaal voor niks op luxe cruiseschepen. Terwijl onze eigen mensen hun energierekening niet kunnen betalen en veel ouderen in luiers liggen door gebrek aan zorgpersoneel."

Ook Raisa Blommestijn is furieus. "Als migrant naar Nederland komen en hier genieten van een luxe cruiseschip en verzorgde maaltijden," vat de Ongehoord Nieuws-presentatrice deze zieke situatie samen. "Snel, roep al je vrienden op om ook te komen!"

"Intussen staan Nederlanders jaren op de wachtlijst voor een woning en kunnen boodschappen en energie niet betalen," gaat ze verder. Ze sluit af met de volkomen terechte term: "Grofschandaal."

Joost Niemoller voegt toe:

(Artikel gaat verder onder de oproep ons te steunen in deze barre tijden)

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis, de energiecrisis, de inflatiecrisis ´én de koopkrachtcrisis heeft DDS het ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

We zijn inderdaad knettergek. Geen enkel ander volk in de wereld zou deze situatie accepteren; de eigen mensen kunnen de energierekening niet meer betalen, maar nepvluchtelingen worden in de meest luxueuze omstandigheden opgevangen. Ondertussen is 'boos een beetje twitteren' het enige wat het deel van de bevolking dat in ieder geval nog een beetje van zich laat horen doet. De rest kan zelfs dáár de energie niet voor opbrengen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer