screen shot 2022 11 16 at 12

'Ik word dinsdag opgepakt': Donald Trump beweert dat de autoriteiten hem geboeid gaan afvoeren

Politiekmrt 18 2023, 19:00
De voormalige Amerikaanse president Donald Trump heeft op zijn eigen sociale-mediakanaal aangekondigd dat hij op dinsdag gearresteerd zal worden als gevolg van de Stormy Daniels-affaire. Daniels, een porno-actrice, ontving zwijggeld van Trump om hun affaire verborgen te houden.
Trump wilde de pers voor zijn en gebruikte zijn toetsenbord om een verontwaardigd bericht te plaatsen op Truth Social, het sociale media-platform dat hij zelf heeft opgericht. Hij schreef de twee berichten die hij hieraan wijde totaal in hoofdletters. Dit natuurlijk om het serieuze karakter van zijn op handen zijnde arrestatie te onderstrepen.
Hij beweerde dat Amerika een derdewereldland is dat op sterven na dood is. Hij beschuldigde linkse anarchisten ervan de verkiezingen gestolen te hebben en daarmee het hart van de natie te hebben geraakt. Amerikaanse patriotten zouden als beesten worden vastgehouden, terwijl echte criminelen en linkse schurken vrij rondlopen en misdaden plegen. Bovendien beweerde hij dat miljoenen mensen het land binnenstromen, waaronder veel gevangenen en andere gevaarlijke individuen. Misdaad en inflatie zouden het leven in Amerika verwoesten.
Hij sloot zijn bericht af met een oproep om te protesteren en het land terug te nemen, wat linkse media hoegenaamd doet denken aan zijn boodschap twee jaar geleden vlak voor de bestorming van het Capitool.
Zes jaar geleden betaalden de advocaten van Trump geld aan Daniels om te voorkomen dat ze hun affaire openbaar zou maken. Vorige week werd Trump uitgenodigd om te getuigen in de zaak, maar zijn voormalige advocaat Michael Cohen nam uiteindelijk zijn plaats in.
Abonneer je op mijn gloednieuwe-nieuwsbrief. Als je je gratis aanmeldt krijg je dagelijks een mooie column in je mail-doosje over een onderwerp dat we hier op DDS niet kunnen behandelen op die manier (vanwege Big Tech). En als je denkt, goh, ik wil hem wel steunen met een klein bedragje per maand (of per jaar), dan krijg je er meerdere artikelen per dag voor terug, plus podcasts en video's. What's there not to love?!
Als Trump daadwerkelijk op dinsdag wordt gearresteerd, zou hij de eerste Amerikaanse president ooit zijn die strafrechtelijk wordt vervolgd. Dit is dus inclusief presidenten waarvan bekend is dat ze onder ede hebben gelogen (Bill Clinton) over seksuele relaties, presidenten die op volstrekt criminele wijze de andere partij hebben afgeluisterd (Richard Nixon), presidenten die vrij openlijk verkiezingen hebben gestolen (John F. Kennedy met de maffia), en presidenten die op volstrekt illegale wijze oorlogen zijn begonnen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten