screen shot 2024 06 20 at 103412jpg

Kartelmedia openen de aanval op PVV-minister Klever: "Dit is guur!"

Politiekjun 20, 9:15
Het is te bizar voor woorden, maar de mainstream media zijn nu écht bezig om PVV-minister Reinette Klever te slopen. Tenminste, dat is de bedoeling. Ze doen er alles aan om haar uit het komende kabinet Dick Schoof I te jagen. Ook opiniemaker Erik de Vlieger wordt er moe van om dit te zien. "Het is guur," schrijft hij terecht. "Rijklinks is zo enorm grauw."
De media hebben hun best gedaan om Klever te slopen. Niet zo gek, want Klever is bestuurslid van Ongehoord Nederland (Omroep ON!), is écht rechts, is fel tegen Woke, fel tegen de politieke correctheid, is klaar met massa-immigratie, en ze wil ook nog een af van ontwikkelingshulp. Dat juist zij minister van Handel en Ontwikkelingshulp wordt is voor de linkse media natuurlijk een ware nachtmerrie.
En dus doen ze er alles aan om haar te ondergraven. Ze hadden het over oude uitspraken van haar die zogenaamd heel gevaarlijk waren. Maar nu zijn ze overgeschakeld naar haar rol bij ON! Ze hebben namelijk ontdekt dat - niet schrikken! - Klever bij ON! geld heeft verdiend. Ja, echt waar!
Ongelooflijk wat erg! Hoe kan dit?! Klever heeft geld verdiend? En dat terwijl ze slechts bestuurslid was van een grote publieke omroep die ze heeft helpen opzetten - vanuit het niets? Wat een schande! Wat vreselijk!
Natuurlijk is helemaal niemand hier van onder de indruk, maar proberen de bekende: 'Gooi alles op haar en zie wat aan haar blijft hangen'-strategie.
Helaas voor de media worden gewone Nederlanders hier steeds bozer om. Erik de Vlieger verwoordt die woede perfect.
"Er zijn 500 gordel journalisten op dit moment bezig om alles en iedereen van de coalitie uit te pluizen of ze iets negatiefs kunnen vinden," aldus De Vlieger. "Enige opdracht, realiseren jullie je dat we met maatschappij ondermijnende mensen te maken hebben?"

Er zijn 500 gordel journalisten op dit moment bezig om alles en iedereen van de coalitie uit te pluizen of ze iets negatiefs kunnen vinden.Enige opdracht Realiseren jullie je dat we met maatschappij ondermijnende mensen te maken hebben? Het is guur. #Rijklinks is zo enorm grauw

NRC
NRC
@nrc

Ongehoord Nederland beloofde de salarissen van bestuurders te beperken. Toen er tegenslag kwam, werd de beloning van onder anderen beoogd minister Klever verhoogd. nrc.nl/nieuws/2024/06…

1.6K
Reply
"Het is guur," stelt hij daarop. "Rijklinks is zo enorm grauw."
(Artikel gaat verder onder deze GRATIS aanbieding) Bij De Dagelijkse Standaard maken we ons EXTREME zorgen over de technocratische superstaat in Brussel. Onze vrienden van Cultuur onder Vuur hebben een schitterend boek geschreven over die EU. De titel? "EUSSR: Europa op de snelweg naar een superstaat." De EU is geen nieuwe Verenigde Staten van Amerika, maar een nieuwe Sovjet-Unie. Hoe dat zit legt Cultuur onder Vuur uit in dit geweldige werk. Bestel dit boek nu GRATIS bij Cultuur onder Vuur.
Dat is een heel vriendelijke manier om het te verwoorden. Want wat hier feitelijk gaande is, is dat de media het democratische proces proberen te ondermijnen. Dit is waar ze al maanden op gehoopt hebben. En ja, dat is waarom ze de gesprekken met de PVV een beetje pushten. Waarom ze dat wel zagen zitten. Ze wisten: als het eenmaal officieel wordt gaan we lós.
De vraag is nu of de nieuwe Tweede Kamer de media geven wat ze willen - dus met NSC of VVD die steun intrekken voor ministers van PVV-huize - of dat ze de rug recht houden? Wat NSC betreft kun je alleen maar het ergste vrezen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten