Kijk! De nieuwe uitzending van Forum Inside: Oorlogszucht en naïviteit in de hedendaagse geopolitiek

Politiekdec 27 2022, 9:00
In de nieuwe aflevering van Forum Inside was journalist, auteur, blogger en fervent Twitteraar Joost Niemoller te gast. Niemoller heeft een flink aantal boeken geschreven en is tegenwoordig bezig met een werk over Aleksandr Doegin, de Russische filosoof wiens dochter Darya dit jaar op brute wijze werd vermoord door Oekraïense terroristen.
De aflevering is wat mij betreft één van de meest interessante die tot nu toe verschenen zijn van FI. De heren praatten namelijk echt over een bijzonder belangrijke onderwerpen, en deden dat met kennis van zaken.
Als je dit zo ziet is het eigenlijk best frustrerend dat je dit soort programma's niet meer ziet op de gewone tv, en zeker niet bij de NPO. Goddank voor YouTube en dat we dit soort dingen zelf kunnen doen. Maar wat een gemis dat het niet bij een NPO kan - behalve natuurlijk bij Ongehoord Nederland, maar ze zijn ook al druk bezig om die omroep uit het bestel en dus van tv te flikkeren.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Het gesprek draaide om de geopolitiek - en dan met name over Oekraïne. Wat je te horen en te zien krijgt is een heel ander perspectief dan bij de gewone, ouderwetse media - maar een geluid dat goed doordacht is, goed onderbouwd, en dat met gevaar voor de toekomst van Nederland en zelfs voor de wereldvrede genegeerd wordt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten