Kijk! Harm Beertema SLOOPT GroenLinks en D66: 'Ze beschuldigen FVD en PVV maar zijn ZELF subversief!'

Politiekapr 04 , 9:44
Voormalig Tweede Kamerlid voor de PVV Harm Beertema is er niet over te spreken dat Jesse Klaver van GroenLinks en Jan Paternotte van D66 vol de aanval hebben ingezet op de PVV en FVD vanwege een vaag "Ruslandschandaal" dat georganiseerd zou zijn in Tsjechië... en waaraan de Oekraïense SBU een belangrijke bijdrage zou hebben geleverd. "Dit zijn zélf subversieve partijen," aldus Beertema, die het wanstaltig vindt dat Klaver en Paternotte de imago's van goede Nederlandse politici te grabbel gooien met de meest walgelijke beschuldigingen op basis van "vage" berichten in buitenlandse media.
Het Ruslandschandaal gaat maar door en door. De media én de leden van het partijkartel willen het over weinig anders hebben. Niet zo gek natuurlijk, want de Europese verkiezingen komen eraan over twee maanden. Zij gebruiken deze situatie heel dankbaar om de héle 'populistische' beweging in heel West-Europa te beschadigen. Want als ze érgens bang voor zijn, dan is het dat er een populistische revolutie plaatsvindt op Europees niveau. Dan zijn al hun knettergekke EU-projecten namelijk ten dode opgeschreven.
Voormalig Tweede Kamerlid voor de PVV Harm Beertema doorziet dat spel ook en wordt er doodziek van. Bij Ongehoord Nieuws van Ongehoord Nederland heeft hij de aanval dan ook agressief ingezet op die wanstaltige figuren.
"De ene na de andere suggestie werd gebracht," aldus Beertema over wat hij ziet als het wangedrag van Klaver (GroenLinks-PvdA) en Paternotte (D66). "Er werd geen bewijs aangevoerd. Maar wat daar wel gebeurt is dat politici met een reputatie en een goede naam [...] zo kort voor de Europese verkiezingen geconfronteerd worden met een volstrekt vaag verhaal van een inlichtingendienst uit notabene Tsjechië die dat onthuld zouden hebben. Er komt geen naam aan te pas."
"Het land Nederland wordt niet eens genoemd," ging Beertema verder, "en toch zie je dan zo'n Klaver en Paternotte met zo'n gretigheid opduiken om politici met een goede reputatie [...] gewoon totaal onderuit te schoffelen. Met de meest grove beschuldigingen proberen ze de reputatie van die mensen te verwoesten."
"Als je dit in het burgerlijk leven zou doen," zei hij daarop, "zouden die mensen voor de rechter gesleept worden op een manier dat ze daar nooit meer van zouden kunnen herstellen. Maar hier moet het allemaal maar kunnen."
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met dit soort walgelijke spelletjes van de kartellianen. Of je komt met bewijs of je houdt je muil. Maar je komt niet met vage beschuldigingen om verkiezingen te beïnvloeden. Denk jij daar net zo over? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en steun ons échte geluid!

GroenLinks-D66: terroristen

En hij was nog niet klaar. Want hij ergert zich er ook aan dat het juist GroenLinksers en D66'ers zijn die nu vol op het 'landverraad!' oorlog gaan. 
"Dat juist Klaver van GroenLinks, de meest subversieve politicus die we hebben in Nederland, die nota bene toen hij voorzitter was van DWARS (de Jongerenorganisatie van GroenLinks), werden er onderdelen van een kant en klare bom gevonden (in zijn kantoor). Daar is nooit iets meer van terecht gekomen. Er is zelfs nooit een verklaring geweest [laat staan een debat]!"
En ja, dan is D66 er ook nog. Die partij heeft een lang verleden van totale corruptie. Want, zei Beertema, denk maar terug aan Alexander Pechtold. Toen hij leider was van D66 stemde die partij opeens voor het CETA-verdrag met Canada, een verdrag dat zonder meer "slecht was voor onze boeren. " Maar D66 was er opeens voor.
"Pechtold kreeg nota bene van de Canadese ambassadeur een appartementje, een penthouse gratis in Scheveningen toegespeeld. Dat werd lacherig afgedaan als, het is een privékwestie," aldus Beertema.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met dit soort walgelijke spelletjes van de kartellianen. Of je komt met bewijs of je houdt je muil. Maar je komt niet met vage beschuldigingen om verkiezingen te beïnvloeden. Denk jij daar net zo over? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en steun ons échte geluid!
"Dát kan allemaal wel. Ik vind het te schandalig voor woorden dat dit soort mensen - D66 en GroenLinks, GroenLinks die subversieve partij, waar Wijnand Duyvendak die betrokken was bij RaRa waarvan men zegt, er zijn allemaal aanwijzingen voor, dat het een terroristische organisatie is - dat zo'n subversieve partij die eropuit is met buitenparlementaire middelen ons systeem onderuit te halen, nu naar Geert Wilders en Thierry Baudet wijzen.. Het is buitengewoon onterecht."
"Maak het dan hard," ging Beertema verder. "Dan willen we namen zien. Dan willen we die smoking guns hebben. Maar die komen niet."
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten