geert wilders pvv 9o1a6680

Geert Wilders rekent af met eng mannetje Jan Paternotte (D66) die geniet van het verloop van de Oekraïneoorlog

Politieksep 12 2022, 16:30
D66 begint steeds meer fascistoïde trekjes te vertonen. Nu verlekkerd men zich over het feit hoe de oorlog in Oekraïne verloopt terwijl hier in Nederland mensen omvallen van de geeuwhonger door inflatie en hoge energieprijzen. Dit schiet bij Geert Wilders terecht in het verkeerde keelgat.

De kracht & het vernuft die Oekraïne nu laat zien bij onwaarschijnlijke opmars in het oosten is indrukwekkend. Mede mogelijk gemaakt door westerse wapens. In 🇳🇱 waren de twee grootste oppositiepartijen tegen wapenleveranties, want ‘olie op het vuur’. Laat dit hen wakker kussen.

930
Reply
''De kracht & het vernuft die Oekraïne nu laat zien bij onwaarschijnlijke opmars in het oosten is indrukwekkend. Mede mogelijk gemaakt door westerse wapens. In Nederland waren de twee grootste oppositiepartijen tegen wapenleveranties, want ‘olie op het vuur’. Laat dit hen wakker kussen'', twittert Fractievoorzitter Jan Paternotte (D66). Hoe kun je dit twitteren? Dit getuigt echt van een wereldvreemd wereldbeeld. Door de oorlog van Rutte en Kaag koken mensen op waxinelichtjes, hebben gezinnen te maken met torenhoge rekeningen, vallen er kinderen flauw op school omdat mensen hun rekeningen niet meer kunnen betalen door een nationalistische burgeroorlog in Oekraïne. Terwijl D66 normaal gesproken altijd walgt van nationalisme.

Eng mannetje. Genieten van oorlog maar ondertussen toestaan dat kinderen hier op school flauwvallen omdat ze een weekend niet gegeten hebben.

Jan Paternotte
Jan Paternotte
@jpaternotte

De kracht & het vernuft die Oekraïne nu laat zien bij onwaarschijnlijke opmars in het oosten is indrukwekkend. Mede mogelijk gemaakt door westerse wapens. In 🇳🇱 waren de twee grootste oppositiepartijen tegen wapenleveranties, want ‘olie op het vuur’. Laat dit hen wakker kussen.

3.0K
Reply
Deze tweet schiet daarom bij Geert Wilders in het verkeerde keelgat. Geert Wilders twittert daarom; ''Eng mannetje. Genieten van oorlog maar ondertussen toestaan dat kinderen hier op school flauwvallen omdat ze een weekend niet gegeten hebben.'' Het is ziek en verwerpelijk waar figuren zoals Paternotte voor staan. Oorlog voeren over de rug van de Nederlandse bevolking. Die niks gevraagd wordt.
(Artikel gaat verder onder de oproep ons te steunen in deze barre tijden)
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis, de energiecrisis, de inflatiecrisis ´én de koopkrachtcrisis heeft DDS het ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Pepijn van Houwelingen (FVD) heeft groot gelijk als hij stelt; Tenslotte, we willen weten waarom de minister hier [eigenlijk] zit. Want de minister (red. Sigrid Kaag, D66) dient overduidelijk niet de belangen van de Nederlandse bevolking. Maar wel belang, welke agenda, dient de minister dan wel?" vroeg Van Houwelingen aan de minister. "Het belang van de Europese Unie?" vroeg de FVD'er zich af. Of beter gezegd "van het Europese imperium dat ons land knecht en knevelt?" Deze tweet bevestigt het gelijk van de vaderlandslievende partijen. D66 handelt niet in het belang van Nederland.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten