Joris Thijssen  TK2021 51015533737

Knetter! Na stikstofBLUNDER eist PvdA dat boeren nóg meer gepakt worden: 'Ze moeten hun verzet staken!'

Politieknov 02 2022, 17:46
De Raad van State heeft besloten dat de algemene bouwvrijstelling die het kabinet en de Tweede Kamer verleend hebben aan de bouwsector inzake de stikstofuitstoot... in strijd is met Europese regels. Dat mag dus niet. Voor nieuwe bouwprojecten moet steeds bepaald worden wat de effecten van stikstof op de natuur zijn... De PvdA grijpt deze uitspraak aan om te eisen dat er nóg harder wordt tekeer gegaan tegen boeren. Want zij moeten pas op de plaats maken.
De man die voor de PvdA het woord doet in de Tweede Kamer over stikstof is Joris Thijssen. Thijssen is niet alleen nepsocialist... hij is eerst en vooral ook een voormalige Greenpeace-man. En ja, dat zie je heel duidelijk nu de hoogste bestuursrechter de bouwvrijstelling heeft afgeschoten.
Een normaal mens zegt dan immers: dit is weer een nieuw probleem voor dit geschifte kabinet, en het betekent dat we maar gewoon moeten ophouden met die achterlijke Europese regels waarop rechters steeds weer funeste uitspraken baseren.
Maar nee, niet de PvdA. En vooral: niet Thijssen. Die gaat een héél andere kant op.
Deze gestoorde klimaat- en milieugek vindt dat "boeren hun verzet" nu moeten staken en moeten "meewerken aan een oplossing voor het stikstofprobleem." Met andere woorden: ze moeten zich gewoon laten onteigenen. Zonder zich daar tegen te verzetten of zelfs maar iets van te vinden.
Hij wil "minder mest, minder dieren, minder veevoer, minder gif, minster kunstmest, en mindere ordinaire verdienmodellen voor de Rabobank en supermarkten." Want, zegt hij, "talloze Nederlanders zitten klem met hoge woonlasten of kunnen überhaupt geen woning vinden."
"Het is nu echt klaar. Het kabinet mag niet langer dralen, maar moet handelen," roept de NSDAP'er. Sorry, de PvdA'er bedoel ik.
"Er moet nu snel dat onontkoombare, juridisch harde pad komen naar halvering van stikstofvervuiling in 2030 en piekbelasters moeten versneld stoppen. Om huizen te kunnen bouwen, voor de natuur, voor de PAS-melders, voor de groene banen van de toekomst."
Er waren vandaag rechtse mensen die op de één of andere manier dachten dat deze uitspraak goed nieuws was voor weldenkende mensen. Onzinnig, natuurlijk. De globalistische elites denken echt niet opeens: 'Och jongens, wat is dit eigenlijk ook dom, we moeten ons terugtrekken uit die Europese regels, we moeten de eigen wetten ook meteen aanpassen, en gewoon lekker doen wat we willen. Ook qua stikstofuitstoot.'
Nee, wat zij denken is: oh, de woningbouw moet ook meegeteld worden bij de stikstofuitstoot? Prima. Dat betekent dan dat niet 500/600 boeren ermee op moeten houden de komende 12 maanden, maar 2.000. Prima!'
Deze uitspraak is geen goed nieuws, maar slécht nieuws. Want het stelt het kabinet in staat om boeren nu nóg erger de oorlog te verklaren... en/of om een situatie te creëren waarin er systematisch niet genoeg woningen zijn voor onze eigen mensen, waardoor we eindigen in een situatie waarin mensen min of meer gedwongen worden om samen te wonen met mensen die geen familie zijn.
Want ja, in WEF-kringen hebben ze het daar ook al een tijd over. "Klein wonen" en "home sharing." Dus: Piet en Henk zijn allebei op zoek naar een woning. Ze zijn allebei single. Hop, gedwongen een woning delen. Zo hebben ze onderdak. En voor de rest moeten ze hun bek houden. Elize en haar gezin (man plus kind) hebben een woning met vier slaapkamers. Jeetje, eigenlijk kunnen ze ook overleven als ze er maar twee gebruiken. Dan houd je dus twee over. Kijk, ruimte voor een ander gezin! Natuurlijk wil je in beginsel dat dit quasi-vrijwillig gebeurt (het leven is zo duur, de huur delen is noodzakelijk; er zijn gewoon niet genoeg woningen, etc.), maar zo niet. Ach. Dan zijn er andere mogelijkheden.
"Understanding the Sharing Economy." Zo leuk. En lees ook: The Fourth Industrial Revolution door Klaus Schwab (de baas van het WEF, inderdaad). Daar zegt hij ook één en ander over dit soort onderwerpen. Andere organisaties maken er al reclame voor. Home sharing! De huur is te hoog. Gewoon lekker je huis delen met een ander. Iemand die je niet kent. Zo gezellig! 
(Artikel gaat verder onder de oproep ons te steunen in deze barre tijden)
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis, de energiecrisis, de inflatiecrisis ´én de koopkrachtcrisis heeft DDS het ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Maar dat is allemaal natuurlijk hartstikke toevallig. Het heeft NIETS te maken met welke kant dit opgaat. Nee. Het staat er helemaal los van. Want zoals we allemaal weten bestaat er heus geen groot plan om ervoor te zorgen dat we rond 2030 vrijwel niets meer bezitten en in een nieuwe samenleving leven; een samenleving gecreëerd door een Great Reset.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten