rutte navo

Knetter! Rutte "wordt 4 april benoemd tot secretaris-generaal van NAVO maar BLIJFT ook premier"

Politiekfeb 23 , 8:11
Mark Rutte wordt vrijwel zeker heel spoedig benoemd tot secretaris-generaal van de NAVO. Waarschijnlijk al komende maand of maximaal in april. Dat zegt Ewoud Kieviet vandaag bij NPO Radio 1. Maar dit betekent niet hij ook meteen in die rol aan de slag gaat. Nee, hij zal wachten tot de termijn van Jens Stoltenberg er opzit. 
Slechts nieuws voor iedereen die in een soeverein en onafhankelijk Nederland gelooft. Mark Rutte wordt komende maand of anders op of rond 4 april benoemd als opvolger van Stoltenberg bij de NAVO. Op die dag viert de NAVO. haar 75-jarig bestaan. Op dat moment willen ze deze benoeming dan ook bekendmaken. Dat bericht NPO Radio 1 vandaag:
Het is natuurlijk wanstaltig. Want Rutte is nu al overduidelijk bezig met de belangen van de NAVO, wat wil zeggen met de belangen van Amerika. Onze eigen belangen deren hem in het geheel niet. Die engnek maakt zich alleen druk om wat de NAVO wil.
En guess what? Hij blijft vrijwel zeker nog een tijdlang aan als premier ook, omdat hij nog geen opvolger heeft als in een nieuw kabinet. Dus hij benoemd worden tot opvolger van Stoltenberg. Die blijft nog een paar maanden zitten terwijl iedereen dus weet dat Rutte de nieuwe baas is... en tegelijk zou Rutte onze belangen moeten behartigen, ook in de NAVO, zo nodig door in te gaan tegen de wensen van Amerika.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met deze idiote conflicten van belangen. Onze premier moet het Nederlandse belang behartigen, niet dat van 'de NAVO.' Denk jij daar net zo over? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en help ons het ECHTE RECHTSE GELUID te laten horen.
Dat kan dus niet. Als NAVO-baas doet hij gewoon wat Amerika wil. Als hij benoemd wordt kan hij niet meer functioneren als premier. Als hij toch doorgaat is dat gewoon een schande. Laat Den Haag dat gebeuren?
Het antwoord op die vraag is natuurlijk: Ja. Ja, dat laten ze daar gebeuren. Ons parlement zit op een stuk of 3 parlementsleden na, namelijk vol NAVO-verheelijkers die bang zijn om Amerika voor het hoofd te stoten.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten