portraitfactorynl raisa blommestijn 25

Knettergekke linkse wannabe dictators woest na interview Raisa Blommestijn: 'Je kan bezoek verwachten van het OM!'

Politieksep 07 2023, 12:00
Dat er linkse mensen zijn die totaal gestoord zijn wisten we al langer. Maar na ons interview met Raisa Blommestijn maken dit soort volidioten het wel heel bont. De ergste van allemaal is ene Hussar Fella. Die belooft namelijk dat zijn "collega's" van het OM ons binnenkort wel even zullen bezoeken vanwege het interview.
We waren gisteren erg trots dat we ons interview konden plaatsen met Raisa Blommestijn. Blommestijn is de koningin van conservatief Nederland: een vrouw met de moed om altijd te zeggen wat ze denkt en gelooft, ook als haar dat extreem harde kritiek (en zelfs bedreigingen) oplevert uit gestoord-linkse hoek.
Maar niet iedereen was blij met dit interview, waarin Raisa heel helder uitlegt wat ze denkt, wat ze gelooft en waarom, hoe de toekomst er in haar ogen uitziet, wat haar drijfveren zijn, en zelfs hoe ze het liefst totaal ontspant. Sterker nog, linkse mafklappers waren enorm getriggerd. Want jongens toch, Raisa zei dingen waar ze het niet mee eens zijn. Ze is zowaar conservatief. En dát, vinden deze malloten, moet gewoon keihard verboden worden.
De award voor 'meest gestoorde reactie van allemaal' gaat echter naar ene Hussar Fella. Deze X-gebruiker weet namelijk te melden dat Raisa's uitspraken, met name die over het recht om je te kunnen bewapenen, in strijd met de wet zijn. Sterker nog, zegt deze totalitaire extremist, iedereen die haar uitspraken herhaalt en ze deelt op social media maakt zich ook schuldig aan deze of gene misdaad... en kan binnenkort "bezoek" verwachten van "de politie, AIVD en van mijn collega's bij het OM."
"Je snapt wel dat door dit simpelweg te delen ben je medeplichtig aan strafbare feiten," aldus deze grammaticaal gehandicapte persoon. Namelijk "opruiing en oproep tot openlijke geweldpleging? Ik denk dat je binnenkort een bezoek mag verwacht van politie, AIVD en van mijn collega's bij het OM. Succes voor de komende 1-3 jaar."
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS publiceren we GRAAG spraakmakende interviews met conservatieve denkers. Maar daar hebben we jouw hulp bij nodig. Want door gekken als Hussar Fella wordt DDS het functioneren heel moeilijk gemaakt, zeker in financieel opzicht. Steun ons daarom! Doneer aan DDS, via BackMe, en help ons het échte nieuws te publiceren zonder dat linkse volidioten daar iets aan kunnen doen.
Natuurlijk wordt het niet veel achterlijker dan dit. Het is nog altijd volkomen legaal om te zeggen dat de wet veranderd moet worden om mensen toestemming te geven een wapen te dragen. En het is al helemaal legaal om een bekende opiniemaker te citeren die dat zegt. 
Maar het zegt heel veel over de mindset van deze geschifte linkse zwijntjes dat ze dit soort dreigementen uiten. We hebben écht van doen met een totalitaire mindset. Deze mensen willen andersdenkenden opsluiten - en het liefst ook nog eens in een werk- of concentratiekamp. Of op zijn minst in een goelag.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten