screen shot 2022 11 01 at 19

Kritiek op minister Kuipers na opmerkingen over Mars voor het Leven: "Maak dit signaal zo snel mogelijk ongedaan en trek het bericht in!"

Politieknov 13 2023, 19:00
Afgelopen zaterdag namen duizenden mensen deel aan de 31e Mars voor het Leven, een jaarlijkse stille tocht die de bezorgdheid over de abortuspraktijk in Nederland wil benadrukken. Onder de aanwezigen op het Malieveld bevond zich Mirjam Bikker, de leider van de ChristenUnie. Zij benadrukte dat het 'onbeschermde, kleine leven dat zelf nog geen stem heeft', beschermd moet worden.
Bikker pleitte er voor dat vrouwen hulp krijgen bij bijvoorbeeld financiële of huisvestingsproblemen, "om ervoor te zorgen dat ze meer mogelijkheden zien dan alleen die ene uitweg." Ook liep Chris Stoffer, leider van de SGP, mee.
Vandaag heeft dezelfde Stoffer via 'X' kritiek geuit op minister Ernst Kuipers, die volgens Stoffer zijn officiële ministersaccount gebruikt om campagne te voeren. Stoffer beschreef de opmerking van de minister over de Mars voor het Leven als een "aanval," wat de SGP-leider sterk afkeurde.

D66'er Ernst Kuipers voert campagne via een officeel ministersaccount. Hij noemt een vreedzame betoging 'onacceptabel' en een 'aanval'. Dit gaat vér over de schreef. De SGP roept hem en de rest van het kabinet op: maak dit signaal zsm ongedaan en trek het bericht in!

1.1K
Reply
In zijn reactie op de 'draad' van de minister verklaarde Stoffer via 'X': "D66'er Ernst Kuipers voert campagne via een officieel ministersaccount. Hij noemt een vreedzame betoging 'onacceptabel' en een 'aanval'. Dit gaat ver over de schreef. De SGP roept hem en de rest van het kabinet op: maak dit signaal zo snel mogelijk ongedaan en trek het bericht in!"

Laat iedereen vrij die denkt zoals wij. D66 vliegt ff uit de bocht. Wat een treurig bericht is dit. Zaterdag was ik bij een stille mars mét duizenden deelnemers die op vredige wijze hun verdriet laten zien. Zelfs als je dat anders ziet.. Mag er ruimte zijn voor verschil?

528
Reply
Ook Mirjam Bikker, de leider van de ChristenUnie, heeft gereageerd op de tweet van Kuipers. Ze merkte op: "D66 vliegt even uit de bocht. Wat een treurig bericht is dit." Bikker, die ook aanwezig was tijdens de Mars voor het Leven, benadrukte dat duizenden deelnemers op vreedzame wijze hun verdriet lieten zien. Ze vroeg zich af: "Mag er ruimte zijn voor verschil?" Op het moment van schrijven heeft minister Ernst Kuipers nog niet gereageerd op de oproep van de SGP-leider.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten