rob jetten in het parlement

Wanstaltig! Rob Jetten voert campagne voor abortussen: 'Veilige abortussen redden levens'

Politieknov 11 2023, 19:00
Eigenlijk is het te zuur voor woorden. Maar Rob Jetten heeft vandaag campagne gevoerd voor abortus. Zijn motto, zijn leus? "Safe abortions save lives." Met andere woorden, "veilige abortussen redden levens." Walgelijker dan dit wordt het niet.
Abortus houdt in dat een klein, levend mensje uit de baarmoeder gehaald wordt van zijn moeder. Dat gebeurt vaak door de kleine baby in stukken te snijden, en er zo uit te halen. Niet altijd, maar wel vaak.
Dat 'lukt' niet altijd. Er zijn veel gevallen bekend van mislukte abortussen. Dat houdt in dat het kind, de baby, de abortuspoging overleeft. Wat er dan soms mee gebeurt wil je niet weten. We zullen maar zeggen: die baby's lopen vaak niet een jaar of twee later alsnog blij rond op aarde.
Abortus is moord. Daar kan absoluut geen misverstand over bestaan. Moord op een onschuldig wezen dat zich niet kan verdedigen - maar dat volgens onderzoek wel pijn kan voelen. Ja, dat lees je goed. Het is dan feitelijk niet alleen moord, maar nog marteling ook. 
Dat zo'n baby pijn voelt is volgens onderzoekers al het geval bij 15 weken... en mogelijk daarvoor al. Sterker, er wordt nu gezegd dat het waarschijnlijk om 12 weken gaat dat de baby pijn voelt. 

Rob Jetten vindt abortus geweldig

Als je dat in gedachten houdt kun je alleen maar kotsen als je ziet hoe Rob Jetten vandaag campagne voerde voor abortus. "Volle steun voor alle vrouwen die vandaag de straat op gaan voor hun vrijheid en recht," schrijft deze man die zelf nooit een baby zal máken trouwens, op X. 
"Nederland staat op 22 november voor een keuze. Laat politici niet bepalen over jouw lichaam en leven."

Volle steun voor alle vrouwen die vandaag de straat op gaan voor hun vrijheid en recht. Nederland staat op 22 november voor een keuze. Laat politici niet bepalen over jouw lichaam en leven.

Image
Image
528
Reply
Vervolgens zie je op de foto's dat hij een bord meedraagt met de leuze: Safe abortions save lives.
Veilige abortussen rédden levens? Hoe cynisch is dat? Een abortus is per definitie het beëindigen van een leven. En dan niet zomaar een leven; nee, het leven van een arm, onschuldig menselijk schepsel dat zichzelf en zijn lichaam op geen enkele manier dan ook kan beschermen. Ook niet tegen de pincers en messen van meneer of mevrouw de 'arts.'
Het zegt alles over deze heel enge, enge man dat hij dit wáágt te zeggen. Wat een walgelijk, wanstaltig figuur.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten