Lachen! Presidium Tweede Kamer: 'Het presidium heeft correct gehandeld in presidium-onderzoek naar Khadija Arib'

Lachen! Presidium Tweede Kamer: 'Het presidium heeft correct gehandeld in presidium-onderzoek naar Khadija Arib'

Goed nieuws voor de leden van het presidium van de Tweede Kamer. Het presidium heeft namelijk geconcludeerd dat het onderzoek naar Khadija Arib, georganiseerd door het presidium, buitengewoon correct is afgehandeld door het presidium. Zo. Nou, dat zal ervoor zorgen dat de rust terugkeert daar in Den Haag zeg!

"Het presidium is van mening dat het besluit tot het instellen van een onafhankelijk onderzoek naar de anoniem ontvangen signalen [over Arib] zorgvuldig en rechtmatig tot stand is gekomen," laat presidium-opperhoofdje Vera Bergkamp weten. Ja, oké, het is gelekt, wat hartstikke "betreurenswaardig" is, maar dat ligt niet aan het presidium zelf vindt het presidium. Dat heeft namelijk met een "grote mate van zorgvuldigheid" gehandeld, zegt het presidium.

Je zou denken dat dit een grap is, maar nee, het is echt waar. Dit is werkelijk de boodschap die Bergkamp heeft gegeven aan de Tweede Kamer. Het presidium vindt dat het presidium zorgvuldig heeft gehandeld in de beslissing van het presidium om Khadija Aribs relatie met werknemers te laten onderzoeken voor het presidium. En Bergkamp denkt dat de kous daarmee dan af is. Klaar. De rust kan wederkeren. Het presidium heeft gesproken.

Dieptriest en volstrekt belachelijk natuurlijk, maar dit is wel hoe het werkt in Den Haag. De coalitie houdt elkaar daar dusdanig de hand boven het hoofd dat de betrokken partijen en politici werkelijk álles kunnen maken. Er staat geen maat meer op. Er zijn geen beperkingen meer.

(Artikel gaat verder onder de oproep ons te steunen in deze barre tijden)

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis, de energiecrisis, de inflatiecrisis ´én de koopkrachtcrisis heeft DDS het ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Iedereen kan zien dat het nergens op slaat, maar dat boeit ze niet. Het presidium spreekt het presidium vrij van elke vorm van wangedrag door het presidium. Henkie en z'n mongolide nichtje begrijpen dat dit volstrekt waanzinnig is. Maar in Den Haag houden ze de schouders op en gaan ze over tot de orde van de dag.

De politiek is namelijk totaal van God los. Deze zieke geesten zijn door en door verrot. Corrupt tot op het bot. En wij, gewone Nederlanders, staan erbij en kijken er - weliswaar met verbazing, maar dat is alles - naar.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties