portraitfactorynl tweede kamer 91

Laurens Dassen (Volt) woest op Omtzigt: "PVV wel gedogen?!"

Politiekfeb 29 , 13:00
Laurens Dassen is ´eén van de meest walgelijke leden van de Tweede Kamer. Dat weten we natuurlijk al langer. Maar deze marionet van George Soros maakt het nu wel heel bont. Op X heeft hij namelijk de euvele moed om Pieter Omtzigt te bekritiseren omdat die mógelijk openstaat voor een gedoogconstructie. Wat een figuur!
Oh ja, het Volt-baasje is vandaag weer eens pislink. Hij wil namelijk dat Omtzigt élke mogelijke regering geleid door de PVV hardhandig bestrijdt. Nu Omtzigt toch weer iets aan het draaien is en ruimte openlaat voor iets van, mogelijke, misschien, hopelijk, wie weet gedoogsteun, is Dassen flink op z'n pik getrapt. Kijk maar:
"Omtzigt wil niet met Wilders in een kabinet, want hij vertrouwt hem (terecht) niet aan de knoppen van de rechtsstaat," aldus Dassen. "Maar hij wil een PVV-kabinet wel gedogen, met als gevolg: Wilders aan de knoppen van de rechtsstaat."
Natuurlijk is het gedraai van Omtzigt volstrekt belachelijk. De man is volkomen onbetrouwbaar en ongeloofwaardig. Achterlijker dan hij worden ze niet gemaakt in de politiek. Niet alleen in ons land niet, maar elders ook niet. De man is werkelijk een schandelijke marionet van de oude macht die pretendeert een vernieuwer te zijn. Het is om kotsmisselijk van te worden.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met het gezeik van Volt en andere Soros-marionetten. Wij zullen hen ALTIJD bestrijden. Onderschrijf jij dat doel? Steun ons dan ACTIEF. Doneer aan DDS via BackMe en help ons deze enge, vieze mannetjes elke dag aan te pakken.
Maar dat Dassen dit zo durft te verwoorden is nog veel erger. Dassen en zijn partijtje Volt hebben namelijk zelf honderd procent lak aan de rechtsstaat én aan de democratie. De verkiezingsuitslag boeit ze niet. Het eigendomsrecht is niet van toepassing op boeren. Heb je een niet-politiekcorrecte mening? Dan gelden de persvrijheid en de meningsvrijheid niet voor je.
Het zijn de linkse globalisten die en gevaar vormen voor de rechtsstaat, niet de PVV. En Dassen is de ergste van allemaal.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten