screen shot 2024 02 27 at 161913jpg

"Levensgevaarlijke gek" Frans Timmermans: "Intensieve veehouderij en glastuinbouw moeten VERDWIJNEN uit Nederland"

Politiekfeb 27 , 16:40
Frans Timmermans zegt hardop wat het partijkartel wíl maar publiekelijk nog niet hardop heeft durven zeggen. Tot nu. De veehouderij en de glastuinbouw moeten verdwijnen uit ons land. Opiniemaker Raisa Blommestijn schrikt zich een hoedje. "Wat een levensgevaarlijke gek!" schrijft ze op X.
"Nederland zal bij de inrichting van de Nederlandse economie veel meer met de gevolgen van onze demografische ontwikkeling rekening moeten houden," aldus Timmermans in een recente toespraak. "Sectoren die maar een klein deel van onze economie uitmaken en die zowel sociaal als ecologisch zeer belastend zijn, zoals de intensieve veehouderij en de glastuinbouw, zullen moeten worden verkleind óf verplaatst naar oorden buiten Nederland waar de belasting veel minder is."
Raisa Blommestijn reageert hier furieus op. Terecht, natuurlijk. "Frans Timmermans zegt het gewoon," schrijft ze op X. "Intensieve veehouderij en glastuinbouw moeten verdwijnen uit ons land. Het is werkelijk ongelofelijk. Wat een levensgevaarlijke gek."
Vervolgens sluit ze af met de vraag: "Wie denkt hij wel dat hij is?"
Raisa is één van de meest invloedrijke opiniemakers in Nederland. En terecht, natuurlijk. Ze legt de vinger immers steeds weer op de zere plek. Ook nu weer met die engnek van een nep-sinterklaas genaamd Frans Timmermans.
Timmermans heeft een knettergekke agenda. Hij wil de boeren ons land totaal uitjagen. Nederland is historisch een agricultureel land. De boeren vormden lange tijd - altijd! - de ruggengraat van ons land, van ons volk, van onze economie.
Maar die engnek van GroenLinks-PvdA vindt dat maar niets. Boeren zijn in zijn ogen namelijk het vleesgeworden kwaad. Dat zou je niet zeggen als je naar hem en zijn bolle buik kijkt, maar blijkbaar is dat wel degelijk het geval.
Een doodenge man. Gevaarlijker dan hij worden ze niet gemaakt in links Nederland. En het ergste van alles? De kans is groot dat hij uiteindelijk 'gewoon' premier wordt.
Denk jij daar net zo over? Kom dan in verzet! Steun de Nederlandse boeren en bestel heerlijk, vers eten bij ze. Direct van het platteland bij jou op de deurmat. Geen smerige chemicaliën, geen ranzige hormonen. Gewoon vers, gezond, en héérlijk.
En het is ook nog eens de béste manier om die enge Timmermans een hak te zetten. Mooier dan dat wordt het niet!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten