matthijs van nieuwkerk

Sneeuwvlokjesalarm! Juicekanalen plaatsen 'video van doorgeslagen en dictatoriale Matthijs van Nieuwkerk'

Mediafeb 27 , 15:30
Sneeuwvlokjes moeten heel voorzichtig zijn. Er is namelijk een video online gezet van een heel boze Matthijs van Nieuwkerk die helemaal losgaat op de redactie van De Wereld Draait Door (DWDD). Het is echt vreselijk om te zien! Die arme journalisten! Wat een monster!
Matthijs van Nieuwkerk heeft zich jarenlang misdragen bij DWDD. De man heeft continu geschreeuwd tegen het personeel van de show. Hij greep mensen zelfs hardhandig bij hun keel als hij niet blij met ze was. Hele horden medewerkers stopten met het werk voor het programma omdat ze het niet meer aankonden. Het was te erg.
De man is een bruut. Een dictator. Een engnek die zich niet in de hand kan houden. Een monster.
Dat zou je zeggen, tenminste. Maar nu zijn er beelden online gezet door zogenaamde 'juicekanalen' (roddelkanalen). Die beelden zijn... alles behalve schokkend. Kijk maar:
Wat je daar ziet is een Van Nieuwkerk die zijn redactie streng toespreekt. Hij maakt duidelijk dat hij resultaten wil. Hij zit er bovenop en wil ervoor zorgen dat het goed zit - niet alleen met de grote lijnen, maar met de details.
Maar verder doet hij niets. Deze beelden, die eerst online zijn gezet door roddelblogger Yvonne Coldeweijer, bewijzen niet dat Van Nieuwkerk een dictator pur sang is... maar dat de mensen die over hem geklaagd hebben op wanstaltige wijze overdreven hebben.
Want wat voor walgelijk sneeuwvlokje ben je als je hier niet mee om kunt gaan? Wat voor knettersofte Gen Z of Millennial ben je dan? "Hij sprak me streng toe en wilde precies weten wat er zou gebeuren!" Dat is je klacht?!
Alsjeblieft zeg. En hier is die man dus voor gecanceld? Hierom moest hij alles verliezen? Hierom mag hij geen nieuw programma maken voor RTL?
We zijn knetter geworden. Wat een totale onzin, zeg.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten