snapshot12

Lilian Helder (PVV) benieuwd naar antwoorden D66 en Sigrid Kaag na stilzwijgen: "Het is stil aan de overkant"

Politiekdec 05 2021, 17:00
PVV-leider Geert Wilders moest gisteravond tot groot ongenoegen ontdekken dat D66-Kamerlid Fonda Sahla een zus heeft die lid was de Hofstadgroep. Een radicale moslimgroep die zowel Wilders als Ayaan Hirsi Ali bedreigde. De PVV-voorman vindt het een schande dat hij dit zélf moest ontdekken. Nu al deze smurrie naar boven is komen drijven wil men bij de PVV graag een antwoord van D66. Lilian Helder pookt nog maar eens de angstige beer. Maar tot op heden blijft het doodstil in het D66-kamp.
Het zal voor de D66-top een lange nacht zijn geweest. Nadat Sigrid Kaag Geert Wilders op de vingers had getikt en hem de les had gelezen over fatsoen, had D66 natuurlijk niet verwacht dat de PVV'er met een kordaat weerwoord zou komen. Welnu, Wilders kwam wel degelijk met een reactie terug. Via Jan Dijkgraaf kreeg Wilders namelijk te horen dat D66-Kamerlid Fonda Sahla de zus van een ex-terroriste is.
Volgens de PVV-voorman was het wel zo fatsoenlijk geweest als het kabinet, de premier of de NCTV hem hierover hadden ingelicht. Mede door de Hofstadgroep kan Wilders namelijk al meer dan 17 jaar niet meer veilig over straat.
Nu de familiebanden aan het licht zijn gekomen had men wel verwacht iets te horen van D66 - en ook van de VVD trouwens, want het voormalig Hofstadgroep-lid Soumaya Sahla is nota bene deradicaliseringsexpert bij die partij. Normaal gesproken staat met name Sigrid Kaag om haar grote woorden bekend, maar we hebben nu al 24 uur lang niks van haar gehoord.
https://twitter.com/lilianhelderpvv/status/1467508749652963331?ref_src=twsrc%5Etfw
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Nogal opmerkelijk, aldus Kamerlid Lilian Helder. Op Twitter benadrukt ze nog maar eens dat 'het is stil aan de overkant'. Want is het natuurlijk gek dat de PVV-leider hier nooit van op de hoogte is gebracht. Wilders heeft daarom Kamervragen ingediend voor de premier. Want wat opheldering zou wel op z'n plaats zijn.
https://twitter.com/geertwilderspvv/status/1467441198315053059?ref_src=twsrc%5Etfw
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten